still standing.

Klockan är liksom kvart över 2 och jag gick upp för inte mer än 30 min sen ?! Igår blev det utgång med mina slynor, & igår insåg jag hur mycket jag verkligen älskar dom. HAHA, vi dansa loss på Tivoli.

Igårs positiva ; Spriten, Oumies agressivitet och allt jävla SKRATT!

Igårs negativa ; En viss '' hon '', går liksom runt och söker bråk som 20-21 åring ? FAIL !! ( borde va bland det positiva för det gjorde verkligen vår dag igår, så jävla mycket skratt och villken jävla fråga HAHA !

Igårs nya ; Igår fick vi se en gris gråta för första gången. Har aldrig sätt en gris gråta, har ni ?

Igårs lukt ; massa fis och svett ? Alltså förstår inte varför folk måste prutta på dansgolvet, liksom HALLÅE ?!

bjuder jag på HAH ; jävla snygga jue .


One less lonely girl.

Är jag den enda i Sverige som är såld på Justin Bieber. Ja då jag har fått Bieber Fever, pedofil eller what ? Jag hade .. HAHA !? Han är en magisk liten pojk.


ge mig lite sömn tack ?

MM, idag är jag en hemma-hora!! Min mamma mutar mig med massa gott bara för att hon vill ha mig hemma idag, tycker att vi har en sån fin relation faktist. Jag är ju ett jävla gatu barn det är inte ofta någon i familjen träffar mig haha ! Sover borta minst 5 gånger i veckan, TVÅNG! Åt precis någon stark smörja som morsan lagat ihop och magen gör en massa konstiga ljud, synd om rövhålet sen säger jag bara hahah . Nu ska jag faktist ta och lägga mig en liten liten stund.


common denominator

Nu blir det kaffe för min del, med lite vitt pulver i liksom. HAHA driver!


nöjd !

Wow (: en hel del komentarer ! Får ta & accp. dom sen då jag faktist ska hoppa in i duschen nu sen blir det nytt hår, supernöjd! Min garderob är full med nya kläder, 2 par nya skor står på sko-hyllan, nytt smink som fortfarande är orört ligger och skriker efter mig på smink bordet HAHA. Men en ny jacka saknas äee hitta absolut ingen fin, fyfan!


flaws and all'

Underbara låt. Underbara text.


eh?

Har varit lite överallt. Just nu är jag så jävla irriterad (: inte likt mig. men Lil Kims låt '' fuck you '' är som ett lugnande medel hon sätter mina ord på plats. Thank you!

Snakes in the grass tryna strike against you . Tell them why you mad ? cause I'm fly like jet blue

They need to catch up bcuz they're in my rear view, I kick a bitch ass in my jimmy cho shoe but you aint even worth sweating out my hair-do.

Jeliousy is a disease and you looking real sick you need to see a doc girl .

Jag&Oumie - vit jag är (: haha


4ever

Nu är jag klar, ska bege mig mot bussen! Bilder kommer nog upp imorgon men här har ni en as bra låt som jag pumpat hela dagen. Jävla skön är den .


f*tt magen

Eh? vet inte vad som hände igår min mage fitta sig så jag sov hela dagen . Men på Alfogross va jag, och där kunde jag inte sluta skratta. Tog faktist en bild på Oumie hon passa i sin Alfo tröja blev dock besviken då jag såg att hon inte hade någon keps :/ men idag ska jag faktist sova hos henne ORKA FESTA LIKSOM?

alltså .. HAHAHAH !


fisken.

JA, det har väll alla ? HAHA. Nej men jag är fan inte normal jag har så jävla TRÅKIGT. Men min bästa vän Oumie praktiserar på Alfogross ( hahaha! ) det ligger inte så långt från mig så jag ska dit och ta bilder på henne som jag kan sätta ut här . FYFAN, kan inte sluta skratta. Här får ni lite onormala bilder på mig osminkad och allt och sen har jag satt upp håret i en boll, jag orkar verkligen inte fixa mig just nu.
 
Oumie ; Alltså natta du har fan fisk ögon, skit stora jue :s

Natalij ; vad menar du att mina ögon ploppar ut eller ?

O&N ; HAHAHA!?


hej smurf ?

En hel del människor försökte tvinga med mig på bio för att titta på Avatar när den precis hade börjat visas .. MEN NEJ, så här svara jag varje gång .

Igår så tvinga jag mig själv att titta på den, det är faktist en jätte vacker film. Blev förvånad över att jag faktist tyckte om den. Den är bra gjord och den har en bra handling, den får 9/10.


crazy in love.

Jag sitter här och lyssnar på Eminem - Crazy in love. Texten är klockren, sen fånga en mening i texten mitt öga . Det får mig att undra, är det verkligen så här vissa killar tänker? Sjukt i så fall.

Can't you see what you do to me baby? You make me crazy, you make me act like a maniac. I'm like a lunatic, you make me sick. You truly are the only one who can do this to me you just make me get so crazy. I go skitzo, I get so insane, I just go skitzophrenic. One minute I want to slit your throat the next I want to sex. You make me crazy, the way we act like 2 maniacs in the sac.

men här kommer texten som får mig att undra.

'' If you were to break I'd fall on my face. But I'm always going to make you feel that I don't need you as much as I really need you so you don't use it to your advantage. ''


mat?

Godmorgon (: ? Jag är typ frisk, känns som om jag inte ätit på flera dagar men ska ta igen det idag . Stekt potatis med grillad kött ( vet att det vattnas i munnen på er ), även svartingen Oumie gör oss sällskap vid matbordet ! Nu ska jag duscha, känner mig helt smutsig har ju liksom legat i sängen i 2 dagar .

Hej dåee

Och nej this black man aint Oumie. HAHA det är jag och Khalid.