ÅSIKT ?

Kom precis hem efter en as skön cyklings runda ner i oldtown, tvungen och handla godis till imorgon haha vill ha något gott till tåget. Men nu till det viktiga, jag har aldrig skrivit något om mitt privatliv som te.x kärlek, vänner etc. det mesta jag skrivit om mina vänner är ju rätt så ytligt. Men nu måste jag ta upp en viktig sak, vet om att flera Justin Bieber älskare läser min blogg & jag vill ha er åsikt! Jag har en '' vän '' som faktist påminer rätt så mycket om JB, har ett antal gånger påpekat att dom är lika men NEJ han envisar om att dom inte är det. SÅ ?


mors dag '' idag '' ! ;D

Whats up? Har varit lite upptagen dom har senaste dagarna (: varför ? Jo det undrar många. Nu har jag i alla fall tid och slänga in ett inlägg hehe! Idag gick jag upp redan vid 10 och sprang ner till stan, som alla vet så är det Mors Dag imorgon och jag är tyvär inte hemma då, kommer befinna mig på tåget mot KPHMN/DK redan vid 1 på dagen då jag ska få se Trey Songz uppträda så jag flytta söndagens '' mors dag '' till idag. Jag köpte as fina presenter till mami, 10 triss lotter och en jätte fin bukett och när jag kom hem ställde jag dom bara i köket utan att säga något, snacka om tårar när hon såg det. Jag älskar henne mest! Körde även precis min pappa till Willys HAHA as kul vi typ flabba hela vägen dit han tyckte att jag körde som en kille, då menar han bra? Kvinno-NER-tryckare eller WHAT? Men nu ska jag plugga sen ska jag ut med en vän.


Your side of the bed.

På söndag så ska jag äntligen få chansen och träffa Trey Songz. Han släppte precis en ny låt '' Your side of the bed'' .. Just nu känner jag mig som en känslig fitta då jag fick tårar när jag titta på den hela. Wow Trey visar verkligen en helt ny sida, älskar det! Tänk att sånt händer på riktigt det är fan sjukt. Men nu ska jag äta ost&skink paj medans jag tittar på Simpsons och senare ska jag nog träffa en vän.  svider det nu`?

Vet att vissa tycker det här är tråkigt men vissa utav mina vänner vill inte se det!

MINA DAMER OCH HERRAR LÅT MIG NU PRESENTERA THE ONE AND ONLY QUEEN B & HENNES COPY-CAT NICKI MINAJ :)

Kim först sen har ni miss copy bitch.
Hold it now..

Sitter här och är så jävla arg. Jag har nog aldrig delat med mig utav mina egna känslor i bloggen men nu tänker jag göra det. Jag är så trött på att höra Nicky Minaj namn rinna ut ur mina polares munnar. VEM I HELVETE ÄR HON ? Okej okej, folk verkar ju dyrka henne men för vad för jag själv förstår inte ? Vad är det hon är bra på ? Att se bra ut ? Ja det måste det va för rappa kan hon fan och med inte göra, hon vet inte äns vad hon själv rappar om. Och att hon äns kallar sig för barbie.. Har bara en sak att säga, MISS NICKY folk tröttnar snabbt på sina ''barbie dockor'' dom blir tråkiga och glöms bort efter ett tag.

Jag älskar Lil Kim & så klart miss Trina . Dom har verkligen varit en jätte stor insperation för mig. Dom har både utseende och the flow och om någon äns gemför nicky med någon utav dom här 2 som har mer än 10 år på nacken så vet ni verkligen inte vad rapp är man borde liksom slå er på käften.


im fucking picaso.

Har varit så seg på att uppdatera men ska skärpa mig .. Idag har jag varit på möte, varit nere i stan och handlat massa nyttigt gott får visa sen (: och sen har jag luggit i badet med ansiktsmask, har en superfin bild som min bästa vän Oumie kommer älska enligt henne är jag den mest störda personen som existerar jag säger saker som ingen normal eller onormal människa hade sagt och jag får mina fina ryck då och då. Nu ska jag titta på Cougar Town (hjärta!) och äta Skaldjurs soppa, MUMS! Ni som säger att det är äckligt suger och har en jätte dålig mat-smak ( som klädsmak, musik smak osv osv. )

Munnen ville inte hänga med på bild idag när jag tog det lugnt i badkaret så fick ringa picaso, mm han va här på besök är sjukt nöjd med den nya munnen.


MJB - What is love

Satt precis och läste igenom en text som Mary J Blige skrivit, hon har även spelat in själva låten nu. Hennes ord sätter sig hårt ..

Beautiful, horrible, magical, terrible.
Reason to laugh and smile.
Reason to cry yourself to sleep at night.
Start a fight. Make up, break up, wrong or right.
Heaven for all this work can
equally be hell on earth.
(And no one really knows anything about it)
But everybody needs it.
We can't live without it.
Darkest day, brightest night.
Just some other things you might hear if you ask what love feels like.


Unthinkable

Uppe med tuppen.. Förjävligt, ska faktist till doktorn! Igår märkte att jag utvecklat någon liten rädsla för nålar (förra gången jag var där va det 3 sköterskor på mina smala hjälplösa armar och dom fick inte ut ett skit för mina ådror va för smala och syntes inte så det blev ca 6 stick och en spräckt ådra.) Är as rädd haha och det är inte alls likt mig men får typ ont i hjärtat när jag tänker på att jag ska dit och sätta mig i stolen. Vill inte mer! PANIK&ÅNGEST, vill att allt ska ta slut snart. Men här kommer en låt som får mig och bli lite lite lugnare i alla fall ..


mums!

Nu är jag tillbaka hämtade upp killarna på OJ! ica haha, ingen annan än Ben&Jerry är här. Denna gången fick det bli Cramel Chew Chew aldrig ätit den innan men ger den ett försök annars är ju favoriten hittills Cookie Dough. Hah nu har jag smakat 3 olika Ben&Jerrys (den 3dje är då Strawberry Cheesecake som en idiot handla åt mig när vi var inne på maxi! Raderar minnet nu liksom.) Vill handla upp alla! 
sjukling!

OH! Jag är fortfarande as-sjuk, så jävla störigt får panik. Spya här och där sen jätte hög feber. Men nu ska jag endå kämpa mig ur sängen för jag ska gå och möta dom 2 underbaraste killarna på jorden. Dom ska med mig hem sen ska vi lägga oss framför tvn och titta på Alice in wonderland med Jhonny Depp. Har inte sätt den än, skäms nu haha.


mmh.

Godmorgon? Gick upp vid 9 men var tvungen att lägga mig igen, jävla feber barn är jag. Men nu är jag uppe igen och här sitter jag med mitt kaffe som alltid. Men nu ska jag sätta mig och plugga lite teori.


TVD

ALLTSÅ, kan inte fatta att klockan snart är 4 ?! Men fastna framför tvn kollat på Vampire Diaries, följt den serien innan den äns börja sändas här i Sverige. Just nu är jag på avsnitt 21 och den sluta så jävla bra kan inte sluta längta tills nästa... GUD VILL SKRIKA ! KOMIGEN NU JAG VILL INTE VÄNTA ?


Give me some food!

Haha, äntligen sitter jag bara och tar det easy. Sitter här med både te&kaffe? Fråga inte varför haha jag typ dricker lite ur både då och då. Är jätte hungrig så ska nog slänga i mig något .. Tänkte även skryta med att jag faktist har köpt helt nya hörlurar till min telefon men använder dom även till min dator, det är WESC '' hamburgar-hörlurarna'' i rosa finns att köpa på 13 här i helsingborg går på ca 500 :- .. AS SÖTA.

skit i minen liksom ?


Och så här ser dom ut på sidan, tanana!


hej, får jag sova?

Varje gång jag läser fina komentarer så små ler jag, underbara läsare. Men hinner tyvär inte svara eller accp. just nu är jätte sliten och trött ska även plugga teori. Missa min jävla teori kurs idag så är tvungen att ta igen den imorgon!

Jävla sliten och trött, 8-) mm HAHA !


cykel-natta!

Nu ska jag cykla iväg och hämta min lille bror, ett tag sen jag träffa han.

och så här ser man ut just nu!


De.


Thats me!

Kollade upp mitt stjärntecken lite ( vattumannen ), och allt jag läste är fan helt rätt, det är som om någon suttit och skrivit ner allt det där om mig. Jävla läskigt, men här har ni mig så här är jag som person irl.

POSITIVA EGENSKAPER; Human, intellektuell, lojal, originell, självständig, uppfinningsrik, vänlig.
 
NEGATIVA EGENSKAPER; Enveten, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar.

GILLAR:
Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna.
 
OGILLAR; Brutna löften, det vardagliga, idealism, imitationer, långvarig ensamhet.  
 
PERSONLIGHET
Jag har en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är man blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig eller så är man översvallande, livlig och exhibitionistisk. Jag är faktist den som är blyg m.m. Jag är kraftfull och viljestark, men endast eftersom jag söker sanningen frömför allt är jag inte sen att erkänna när jag har fel, viker mig rätt så snabbt. Jag har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Jag är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och jag tror på det goda i människan (borde jag verkligen inte göra men kan inte hjälpa det) . Jag är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och jag uttrycker mig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Jag är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.
 
Jag är ofta mycket fantasifull och psykiskt intuitiv , kan inte sluta flabba åt detta men det är tyvär sant. Jag kan till och med vara överimaginativ, mediterandes över abstraktioner utan någon verklig betydelse för mitt liv. Men detta kan tydligen också vara till min fördel inom forskning (ville faktist bli det när jag var yngre!). Jag kan bli så hängiven åt mitt arbete att jag driver mig själv till utmattning och jag kan då till och med skada min hälsa.
 
Jag riskerar att bli fanatiskt exentrisk, nyckfullt egoistisk och överdrivet lösgjord. Jag har en benägenhet att dra mig undan från samhällslivet och jag har en tendens att bli extremt dogmatisk i mina åsikter. Jag kan till och med utveckla så stor avsky mot folk att jag börjar hata alla människor.
 
RELATIONER
Jag har inte så många vänner, faktist sant håller mig i små grupper. Ibland förefaller jag vara nedlåtande ( kan verkligen inte hjälpa det ) mot andra människor och jag gör mig inte mycket besvär att bekanta mig med människor som inte tilltalar mig, och jag kan ibland uppfattas som kylig. Men när jag väl hittat någon som jag anser värdig min vänskap och kärlek, är jag beredd att offra allt för den personen. Men jag är fortfarande väldig krävande, känner jag att det ska bli bråk kommer jag med undanflykter och om jag blir sviken kan min ilska vara fruktansvärd och om jag blir disillusionerad glömmer jag det aldrig.

 galen?

Först vill jag säga tack till alla fina komentarer.. Det värmer verkligen (: Någon hade även skrivit att jag va '' ''äckligt'' vacker ? Notera äckligt .. HAHA, ehm tack. Har fullt upp idag, men massa bilder blir det. Ska iväg och plocka upp mina Trey Songz biljetter, doktorn, plugga någon timme sen ska jag faktist ta en fika med mina vänner. Men nu har jag lite brottom.

HAHAH, alltså vi är inte normala!


its all about the money!

MMmm här sitter jag med mitt kaffe och planerar inför dagen (: !

villket morgon hue hahah !


Mest ondt!

Fick tyvär ingen bra bild på min hårförlängning men tack ska du ha älskling! Är jätte nöjd med det det är liksom jätte långt men det syns ikke på bilden får klicka lite imorgon + att jag är mycket brunare irl så bilden gör ingen rättvisa haha. Och imorgon blir det och hälla i sig då en vän som står mig jätte nära hjärtat håller i en liten fest där bara vi nära och kära kommer befinna oss, ett tag sen jag träffa mina underbara kill&tjej kompisar.


MR SONGZ

Nu ska jag iväg och bli brunare än vad jag redan är .. Vakna skrikandes idag vid 10, haha skriker fortfarande för ingen annan än TREY SONGZ kommer till köpenhamn den 30 maj OCH jag ska dit. FY HELVETE VAD JAG ÄR GLAD NA NA NA, han är så jävla snygg en utav mina absoluta favoriter. Hoppas på en after party faktist (;


dör!

Jag vet, jag vet jag är jätte seg! Men just nu är jag sliten och trött och försöker samla mina krafter till imorgons shoppnings runda. Imorgon ska jag även sätta in en hårfölängning. Jätte kul jag vet, tack! Nej nu blir allt suddigt så jag ska sätta på Bow wow - Break it down och njuta utav både hans röst och hans underbara sexiga kropp och vi ska inte äns börja prata om hans fantastiska ansikte ( dör! ) .