Thats me!

Kollade upp mitt stjärntecken lite ( vattumannen ), och allt jag läste är fan helt rätt, det är som om någon suttit och skrivit ner allt det där om mig. Jävla läskigt, men här har ni mig så här är jag som person irl.

POSITIVA EGENSKAPER; Human, intellektuell, lojal, originell, självständig, uppfinningsrik, vänlig.
 
NEGATIVA EGENSKAPER; Enveten, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar.

GILLAR:
Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna.
 
OGILLAR; Brutna löften, det vardagliga, idealism, imitationer, långvarig ensamhet.  
 
PERSONLIGHET
Jag har en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är man blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig eller så är man översvallande, livlig och exhibitionistisk. Jag är faktist den som är blyg m.m. Jag är kraftfull och viljestark, men endast eftersom jag söker sanningen frömför allt är jag inte sen att erkänna när jag har fel, viker mig rätt så snabbt. Jag har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Jag är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och jag tror på det goda i människan (borde jag verkligen inte göra men kan inte hjälpa det) . Jag är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och jag uttrycker mig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Jag är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.
 
Jag är ofta mycket fantasifull och psykiskt intuitiv , kan inte sluta flabba åt detta men det är tyvär sant. Jag kan till och med vara överimaginativ, mediterandes över abstraktioner utan någon verklig betydelse för mitt liv. Men detta kan tydligen också vara till min fördel inom forskning (ville faktist bli det när jag var yngre!). Jag kan bli så hängiven åt mitt arbete att jag driver mig själv till utmattning och jag kan då till och med skada min hälsa.
 
Jag riskerar att bli fanatiskt exentrisk, nyckfullt egoistisk och överdrivet lösgjord. Jag har en benägenhet att dra mig undan från samhällslivet och jag har en tendens att bli extremt dogmatisk i mina åsikter. Jag kan till och med utveckla så stor avsky mot folk att jag börjar hata alla människor.
 
RELATIONER
Jag har inte så många vänner, faktist sant håller mig i små grupper. Ibland förefaller jag vara nedlåtande ( kan verkligen inte hjälpa det ) mot andra människor och jag gör mig inte mycket besvär att bekanta mig med människor som inte tilltalar mig, och jag kan ibland uppfattas som kylig. Men när jag väl hittat någon som jag anser värdig min vänskap och kärlek, är jag beredd att offra allt för den personen. Men jag är fortfarande väldig krävande, känner jag att det ska bli bråk kommer jag med undanflykter och om jag blir sviken kan min ilska vara fruktansvärd och om jag blir disillusionerad glömmer jag det aldrig.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback