(v)

Hej. Idag tänker jag dela med mig utav något helt annat eftersom att julen snart är här. Börja med att ta fram era telefoner och smsa ordet ''SOS10'' till nr 72930, dessa pengar går till hemlösa barn jorden runt. Vi har det jätte bra, vi har våra familjer och någon att vända oss till när vi har det/mår som värst. Dessa barnen har absolut ingen/inget! Nu pratar jag om barn jorden runt, tänk er dom som vandrar runt i flera timmar för att hitta sig någonstans att sova så att dom slipper få regn på sig om nätterna, dom som försöker hitta tidningar m.m att lindra runt sig om nätterna för att slippa frysa. Dom som äter matrester dom hittar ute .. Jag får verkligen ont i hjärtat och hade skänkt hela mitt liv om jag så hade kunnat så att varje hemlöst och fattigt barn där ute skulle få slippa allt detta. Känner ni inte likadant så är ni nog inte mänskliga. Vi kan kanske inte ändra på allt, men lite kan vi. MAKE A F*KING CHANGE.


den här lilla flickan (Nija, 4 år) bor i Sao Paulo Brasilien hon finns också.


är så trött!

Läggdags snart ? YES!

sunday.

Finns inte så mycket att säga idag. Va redan uppe vid 9 så bestämde mig för att stor städa och Taylor va inte precis till någon stor hjälp så fick lämna in han till min syster, behövde helt enkelt lite ensam tid. Tvätt, tvätt och mer tvätt. Så mycket tankar i mitt lilla huvud, verkligen inte bra men kan inte stänga av det. Nu ska jag på bio med en vän till mig ska försöka koppla av den timmen i alla fall, får se hur det går då. (:
cleanigt!

inga ord för den texten.

We touch, I feel a rush, we clutch, it isn't much. But it's enough
to make me wonder what's in store for us?
It's lust, it's torturous, you must be a sorcerous cause you just, did the impossible, gained my trust. Don't play games it'll be dangerous, if you fuck me over. Cause if I get burnt, I'ma show u what it's like to hurt cause I've been treated like dirt befo' u. And love is "evol", spell it backwards, I'll show u!
I'll do whatever it takes, when I'm with you, I get the shakes.
My body aches when I ain't with you, I have zero strength!
There's no limit on how far I would go, no boundaries, no lengths.
Why do we say that until we get that person that we think's
gonna be that one and then once we get 'em, it's never the same
You want 'em when they don't want you, soon as they do, feelin's change.

HJÄLP?!

Hej kan någon typ skjuta mig? Kan inte sluta klicka hem saker. Ska ta och blocka Nelly.com, det här är så olagligt, men så kul. Snart kommer mina saker hem! WIEE.


Klänning från Motel.


Basic topp från Acne.

Jätte mysig tröja från T.O.S

Skor från Acne.


Basic topp från Fornarina.


Tröja från SisterPoint.Leggings från bla Tiger, Rutt m.fl och sista minns jag ikke.

Lite allt möjligt med bla beyonce's nya parf.D&G

NÄE, så kan man inte sova haha! Har min kusin på besök lilla Ijad och min syster som precis gick och la sig. Vi har haft det mysigt med massa skratt och tacos som jag själv lagat, kocken här ja. Har fått ordet ''Bitch please'' på hjärnan då min störda slampa till kusin har sagt det till mig sen han kom hit, jätte gay! Men han hade en jätte fin present med sig, inget annat än ett par jätte fina D&G skor som han köpte åt mig nu när han var i USA. Dör typ, typiskt mig skor och dom är mycket finare irl.

fåfänga!

Jag har flera hundra kommentarer, och hinner därför inte svara på alla. Är ju inte alls inne så ofta men får se om jag har lite tid över senare. Igår hände inte så jätte mycket, blev lite mys med mamma och massa gott! Hon la sig rätt så tidigt men jag var nog vaken till ca 5, prata med en jätte nära vän till mig som bor så långt bort men skoj var det hehe. Var redan uppe vid 9 idag blev en god frukost sen ner till stan och '' titta '' lite men så klart kunde jag inte låta bli fick med mig hem 2 st påsar från MQ, nya tröjor och en jätte söt kjol (får visa kläderna senare). Gick även in i parfym affären nere i kullagatan och hämta upp Britneys nya parfym ''Radiance'', oh vad gott den luktar! Som alla vet så är det lill lördag idag och jag tänker inte sitta hemma, så nu ska jag hoppa in i duschen innan jag gör v. mig och sen blir det en jätte god middag + vin nere i stan med den bästa. Hej så länge!
Och ge tillbaka mitt hår :( ?