he-heey!

Har precis gjort v. mig blir en liten shoppings runda i stan. Taylor ska så klart med tänkte springa in och kolla om jag hittar någon söt tröja till han med i hundbutiken haha, '' My mama loves me '' ska det stå på den tycker jag! Vintern är snart här, han behöver något som värmer. Behöver jag med faktist .. Ja vi lever livet.

this is me.

Jag är en mycket speciell flicka. Folk vet endast ytliga saker om mig, för det är så jag fungerar vet hur bra jag är och hur mycket dåliga människor stör sig på det. Just därför har jag aldrig yttrat mig angående mitt privat liv men nu gör jag det eftersom att det här faktist är min blogg ..
* Jag är inte någon flickväns material - jag kör mitt eget race.
* Faller jag så faller jag, men då kan du förvänta dig mycket drama.
* Jag lyssnar inte på befallningar, försök inte ens.
* Mitt senaste förhållande vara i 2 år, endast för att jag höll det vid liv.
* Och ja dom flesta killarna har varit skitstövlar - men det har jag också varit.


he (v) the way i ride it.

Morgon! Här sitter jag med världens jobbigaste hosta, but what 2 do ? Tänkte hoppa in i duschen men det skiter jag i ska ut och springa en runda, blir inte så stor då jag har min byracka med mig HAHA och han är as lat. Får i alla fall ta duschen när jag kommer hem igen. Men nu sticker jag iväg.

my bff is black.

IM ALIIIIVE! LMAO. I min värld händer det bara bra saker, varje dag börjar med att jag vaknar ( runt 7 ) springer ut med Taylor så han kan ta sin kiss och bajs runda! Och han skiter alltid på samma plats. Nu är han i alla fall rumsren är så jävla stolt över mig själv och han såklart haha, han är ju endast 13 veckor. Hörde att Sverige skulle ta emot ytligare 150 utlänningar, blir så jävla sur. Jag har själv en utländsk bakgrund och min bästa vän är fan svart (HAHAH) men är ju född i Sverige och det blir bara värre och värre för varje år. VART ÄR VI PÅVÄG MÄNNISKOR ?! Nu ska jag äta bort min surhet.
Lite suddig men min son ville inte sitta still.

Marley and me.

Idag hade jag Oumie, Tim och Fred på besök. Ytterst trevligt ju! Blev en massa gott och sen satte vi på filmen '' Marley and me ''. Jag har nu sätt filmen 3 gånger och endå gråter jag som en liten flicka varje gång, hade min lilla Taylor i knäet under hela filmen kunde inte sluta titta på han medans han låg där och fick sina cp ryck, vad hade jag gjort utan han liksom? Ja han är min ögonsten, den som får mig att kliva upp tidigt på morgonen (han måste ju skita men endå), han som får mig att le varje gång han försöker skälla och leka tuff. Nä nu blev det för mycket HAHA. Ska sova för som sagt måste ju upp tidigt med min lilla man.
SE DEN! 10/10

lie 2 me.

Samma dag, samma sak och ja samma samma. Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt då Taylor sover som en liten gris haha.

me n taytay!

Sitter här och tar det lugnt, ska strax hälla upp lite kaffe .. Vad har hänt ? Jo jag äger en ny telefon, Iphone4 och den är super bra! Har även en liten nyinflyttad pitbull här. Lilla TayTay .. Kommer nog bild upp snart så får ni se han. Han är underbar!


Ralphie (v.

Jag va ju på Treys konsert för ca 4 månader sen lite mer nu. I alla fall där lärde jag känna Songz piano man Ralph Buttaz och Nate Jones som är Treys guitarist, jag och Ralph klicka direkt finns nog inte någon underbarare människa än han lovar. Pratar vi inte på facebook så är det sms som gäller, och som ni vet så har jag legat inne på sjukhus från och till har varit en jobbig period, och inte bara att Ralph stöttat mig så mycket genom allt HAN KOMMER HIT I NOVEMBER och jag kan inte sluta längta vi har planerat en massa skoj tillsammans. Han är min björn.. Och för alla Trey Songz fans så kommer han med men inte förens lite senare än Ralph (:
Ralph Buttaz, ( känner inte ) Trey Songz och sen Nate Jones med el guitaren.