30-12-12 16.24

Sup DAWGS! Har tagit chansen och riktigt vilat ut nu när jag haft ledigt. Var på jul middag hos min moder den 24 och där fick jag en del fina julklappar. Den 25 hade jag ett jobb pass från tre till nio på kvällen. Igår hade jag Anita, Sejla, Ana och Josip på besök. Blev en lugn kväll/natt med en flaska på bordet. Jag har dragit ner på mitt drickande som in i helvete och är super stolt över mig själv. Don' need that ish. Kan bli ett glas eller två
 
Ska iväg till mamma och hälsa på nu då mina två mostrar kommer på besök och sen ska jag hem och städa. Arbetar imorgon så måste lägga mig tidigt. Cash is king
 

28-12-12 16.41

Arbetade igår och nu har jag ledigt i 3 dagar innan jag ska in igen. Var super stressad igår då jag skulle iväg och hämta ut min mans julklapp uppe på Väla. 2 dagar efter jul, i know.. Men den kom in sent. Tog mig till posten efter det för att skicka iväg den. Det sved i hjärtat då jag egentligen hade gett vad som helst för att på egen hand få ge han den. Vill se hans reaktion and his smile ofc men nästa jul.. Då. Vad det är kan jag visa efter han har fått hem paketet. Det enda jag kan säga är att jag är en bra lyssnare och jag kommer inte avslöja något mer då han har försökt pressa ut mig på vad det är. Man vet aldrig om Big A är här och smyger. Jag har riktiga mood swings men idag är jag lugn och nöjd med han. Jag kan inte va irriteradhan och det irriterar mig. Jag försöker ibland men han vet exakt hur jag fungerar så det blir svårt och sen så bryter jag ut i skratt. Det går inte.
 
Det är någon som ställt en fråga som lyder så här ''Ska du inte fira nyår i Stockholm?''. Nej jag ska fira nyår här i Helsingborg då det kan vara min sista nyår här. Jag vill hinna skapa många fina minnen här innan jag rullar vidare. Jag vill va omringad av vänner och familj och jag vill va med dem så mycket jag kan för att det inte kommer vara så enkelt sen.
 
En barndoms vän till mig kommer snart hit och vi ska bara ta det lugnt och prata. Blir nog att jag går iväg till mamma sen då hon är ensam hemma för att min syster jobbar natt. Tänkte även ringa Anita och kolla vad som händer där. Riktig broder är hon haha!
 

27-12-12 01.55

Jobbat en del så har varit super trött. Jobbat 21,24,25 var ledig idag och arbetar imorgon. Haft både natt och dag pass och det är just det som har gjort mig så här trött. Jag trivs väldigt bra där haha. Jobbar den 31, alltså på nyår. Men då blir det dag tid. Så jag missar inte något.
 
Baby var här för ett par dagar sen. Åt middag och bara mös. Det var allt jag ville ha. Ville inte att han skulle åka hem, but it is what it is. Åker nog till Stockholm i Januari någon gång och då är Pretty med tillbaka. Jäveln är på semester i Uganda, värme.
 
När jag var runt 15 så sa de äldre.. När man är runt 20 år så existerar inte bullshit osv. Det där stämmer inte alls. Eller till en liten del. Det finns de personer som väljer att ta med sig det och det finns de som växer upp och lämnar det där bakom sig. Det enda jag lägger ner min uppmärksamhet på är mina vänner, familj, han och mitt liv. Det här är min värld och annat existerar inte för mig.
 
Ödsla aldrig din dyrbara tid med att konfrontera någon som baktalar dig. Det förändrar inte något. Det kommer alltid finnas folk som pratar om dig, alltid. Om inte någon pratar om dig så gör du något fel. Fick höra det här av en speciell person och det ligger mycket sanning i det. Stäng ut sånt och lev ditt eget liv.
 

19-12-12 02.55

Vill börja med att berätta om hur glad jag är över att ha min Anita. Jag har inte träffat på en människa som henne tidigare. Världens största hjärta och hennes ärlighet.. Har hon något att säga så säger hon det i ansiktet på en. Det finns inte många som henne och det gör henne unik. Pölse <3
 
Idag har jag haft fullt upp med att storstäda här hemma då min bebis åker ner från Stockholm på torsdag. Jag har gått och räknat dagar haha. JK. Imorgon ska jag ställa mig i köket och marinera kyckling.. Måste låta det stå över natten. Väldigt intressant. Ska för första gången få laga riktig libanesisk mat helt ensam. Lite läskigt är det.
 
Jag kan fortfarande inte låta bli och va nervös. Gulligt jag vet. Han är han.. Jag vet aldrig vad jag ska vänta mig. Sjukt rolig. oh, MYS!
 
Här är en bild från Sejlas bday i helgen:
 
 
 

15-12-12 16.56

Baby you could have it all. Baby you can have the cars, the clothes, the jewels, the sex, the house.. Baby you could be a star!
 
Jk! Hade jag haft allt det där så hade jag inte gett bort ett skit. Själva texten kommer från The Weeknds låt Lonely Star, och trycker ni på texten där uppe så kommer ni direkt till låten. Jag har varit väldigt frånvarande när det gäller bloggen men.. Nej jag ska inte lägga ner till den som undra.
 
Arbetar på Valltorps vårdhem och vid sidan om det jobbar jag som personlig assistent, jag har min skola och den lilla tiden jag har över lägger jag ner på mitt privatliv. Yupp, det är fortfarande han från Stockholm som gäller. Mitt öde. Väntar på att en vän ska förbi på te och sedan ska jag iväg och hälsa på mamma en stund..
 
Var så ledsen över det som inträffa igår i Newtown/USA. Stackars små liv.. Hade något sånt hänt här i Sverige och på min lillebrors skola så vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Har tänkt på de som igår miste sitt liv och på de föräldrar som fick ta emot fruktansvärda besked om att deras små barn inte längre skulle komma hem. Mitt hjärta är bokstavligt talat i bitar. Kan inte ens föreställa mig föräldrarnas smärta. Vad händer med världen?
 
Mot kvällen ska jag iväg till Lemonad där jag och ett par andra vänner ska fira Sejlas födelsedag. Ska nog ta med min sminkväska till mamma och få allt fixat där då jag inte riktigt orkar stressa. Skriver mer inatt.
 
Bilder från det som inträffa igår. Mina böner går ut till alla som någonsin mist sitt barn.. ALLA, jorden runt.