29-07-12 13.32

Har ni läst mitt förra inlägg så vet ni att jag igår handla hem lite fint. Har länge letat efter en fin college jacka och igår hitta jag äntligen, inte en utan två! Ska strax iväg till mamma och göra henne sällskap då hon är hemma helt ensam och jag tycker inte om när hon är det. Ja, jag är väldigt mamma kär. Senare ikväll kommer Anita då hon ska sova här. Blir film, snack och massa skratt. Yey, idag ska jag äntligen få skeda med någon.
 
 
 

29-07-12 03.18

Var ute och festa igår. Festa och festa. Drack 5 glas vin och 5 shottar på nästan tom mage när vi krökte. Hann bara äta en kanelbulle under dagen. Men ja tillbaka till det med festa. Jag som var as packad, Anita och Cornelia hann endast komma fram till stan och sen försvann jag. Jag hann i alla fall stå i och sedan bråka med en tjej. Ett bra tag sen något sånt hände. Tänker inte säga att det inte var kul cus it was. Gick hem as full och sen slängde jag mig i sängen för att sova. Anita och Adam bombar min telefon. Typiskt att någon alltid ringer eller smsar när jag sover haha. Vaknar alltid med missade samtal och sms. Gick bakfull till festivalen med mamma idag. Det är en tradition att vi går dit och äter langos. Min syster Caroline är i Turkiet den jäveln så hon fattades. Handla hem lite fint och massa gott. Kan visa bilder på det imorgon. Nu ska jag äta mina munkar och sen ska jag sova. Och till den som skrev att de bor vid viking och att de tycker de här med fest-tälten är jobbigt. Det är äntligen över imorgon.
 
Facelook.
Lång kjol från MQ, T-shirt från HM, skor låga Converse


Duschat håret och sedan använ Loreals nya Gold mousse.

27-07-12 14.52

Dom här dagarna har varit super. Anita är tillbaka och vi har hängt, jag har grillat och fikat en massa med min brors mamma, hängt med familjen och sprungit runt med korta kläder. Jag älskar vårt väder! Varit upp till 25 grader här i Helsingborg. Nu har jag så många bilder från olika tillfälle som jag inte laddat upp. Vet inte hur jag ska göra riktigt.
 
Idag har jag haft mamma här på middag. Blev oxfile med ungsbakad potatis och rödvins sås. Min mamma var så stolt haha. Jag är väldigt observant så jag har lärt mig allt av henne. Jag är en mästarkock och jag är sjukt petig. Jag storstädar 1 gång i veckan, tvättar två gånger och småstädar dagligen. Mina kläder hänger i en färg ordning. Ja så illa är det. Hur blir det den dagen jag har barn hemma? Vill nog inte veta det.
 
Nu är det festival i Helsingborg. Den börjar exakt här utanför mig och går vidare. Helt ok att det står ett stort fest tält exakt utanför min port. Att dom spelar rockmusik är en helt annan saga. SKJUT MIG! Ska ut och ta mig en langos senare. Prata med han igår.. Skit rolig. Nu ska jag iväg på ett hemligt uppdrag. 
 
Riktig kärlek det här. Dagen efter att Anita kom hem.
 
 

23-07-12 02.36

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt typ, varit helt död. Igår var jag hos en nära vän till mig då jag var bjuden på BBQ. Det var så gott! Och jag hade skit kul. Ja det finns bilder men dom kan jag ladda upp imorgon. Idag tänkte jag ta musik då jag inte uppdaterat den kategorin på länge. Snubbla över Romeo Santos och Ushers låt Promise. Den är så bra. Jag är har haft den på repeat i en kvart nu. Romeo Santos är ju the lead singer i Aventura ni vet. Han med den fina rösten. Nu ska jag värma mat då jag är hungrig och sen ska jag försöka sova.
 
 

19-07-12 01.59

Idag har jag avslutat en utav mina fyra uppsatser. Skit skönt! Får börja på en ny imorgon. Varit och hälsat på mamma snabbt med. Nu är sommaren över här. Skit kul ju. 4 varma dagar och sen har det bara regnat. Hösten är snart här så jag tog chansen och klicka hem lite nya saker. En vinröd biker jacka och ett par vinröda kängor. Tänk det med slitna svarta jeans och en snygg topp. Vill att det ska komma hem nu! Imorgon har jag min behandling på sjukhuset vid halv elva och min brors mamma kommer dit och gör mig sällskap så jag slipper sitta ensam i två timmar. Fin människa det där. Efter det ska vi nog iväg och äta frukost/lunch och sen blir det säkert att jag hamnar här hemma. Han är hemma igen så jag behöver inte gå upp mitt i natten för att svara i telefon. Nu blir det American Reunion då jag inte sätt den än. Älskar Stiffler. Bäst är han haha!
 

18-07-12 03.49

Jag vet att jag varit as dålig på att blogga. Men det händer för mycket runt omkring mig just nu. Jag saknar min lille bror. Det är jätte tomt här hemma nu. Hans bebis doft när han vaknar, hans skratt.. Ja hela han. Allt kommer snart bli bra. Anita kommer snart hem så känns skönt. Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag har vissa perioder där jag blir förvirrad och så vet jag inte vad jag vill. Just nu är det så. Det är lite av anledningen till varför jag inte bloggat.
 

14-07-12 16.06

Jag lever! Så lätt blir ni inte av med mig. Jag har haft en massa att göra men endå inte. Har 3 olika uppsatser och en artikel att skriva. Har arbetat lite på dom och så har jag fixat lite här hemma och så.
 
Alla mina vänner är bortresta.. Anita är i Kroatien så vi pratar när hon har tillgång till internet, saknar den här flickan. Pretty är kvar i Stockholm men frågar man oss så umgås vi varje dag. Genom telefon i en timme.. Haha! Det har blivit en sorts tradition nu. Han är i USA, skit jobbigt. Blir att jag sätter mitt alarm så att det ringer 7morgonen varje dag och då är den två hos dom. Vill inte missa människans samtal förstår ni. Jag vet, jag är skit söt. Han fick mig att erkänna hur mycket jag saknar han för ett par dagar sen.
 
Minns ni hur orolig och tveksam jag var över min Stockholm resa som tog plats i maj månad? Jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit. Visst är det jobbigare nu när vi är ifrån varandra i och med att jag lärt känna han på ett helt annat sätt men vi har båda ett starkt psyke så vi klarar det.
 
Kan även berätta för er att jag fick ett lägenhets erbjudande för strax 3 dagar sen. Jag var tvungen till att tacka nej då jag har 9 månader kvar i skolan. Lägenheten skulle i alla fall stå kvar tills jag var klar med den delen. Jag har min lille brors mamma att tacka för detta då det är hon och hennes familj som har de här kontakterna där uppe. Riktig ängel är hon. Ska iväg till min mamma nu då jag saknar henne väldigt mycket. Uppdaterar ikväll.
 

11-07-12 01.10

Hey.. Var super fint väder här för 2 dagar sen så jag låg på stranden och stekte med Caroline och Suza. En del som klaga på att jag hade näsan i vädret och att jag gick förbi dom utan att ens titta på dom. Jag såg vartenda en av er, jag tänker inte ljuga men.. Jag har så mycket tankar i huvudet och det är så mycket som händer på en gång vid det här tillfället. Jag har uppsatser som ska skrivas klart, upp och ner inom familjen, ett kärleksliv som jag måste sköta, vänner som kommer till mig med alla sina problem när jag har en hel del själv, och flytt att tänka på. Jag är en helt vanlig tjej.. Jag är inte super mänsklig och folk måste förstå det. Jag bröt verkligen ihop igår. Hade jag inte pratat med han så hade jag mått lika dåligt idag. Han vet alltid vad han ska säga. Känner man mig väldigt bra så vet man att man ska låta mig vara ibland. Inga klagomål, bekymmer, regler och massa prat över huvud taget. Bara mig och mina egna tankar. Jag orkade verkligen inte gå fram till någon. Förstår mig inte på dagens människor. Kommer jag inte fram till er så är det inte så svårt att göra tvärtom eller? Exactly.
 
 
 

03-07-12 02.10

Provet gick super bra. Eller det känns som det i alla fall. True Blood sänds igen. Oh, Alexander Skarsgård! Han är skit het. Är jätte hungrig så ska laga ihop något enkelt i det lilla köket tänkte jag.
 
Jag hitta en bild på mig när jag var 17 år. Saker har förändratsmycket på så kort tid. Det känns jätte konstigt när jag tittar tillbaka. Jätte fina minnen och en del dåliga. Allt är där. Jag försöker ta vara på varje minne jag skapat med en människa. Vem det än är. Minnen fyllda utav skratt, sorg, tårar, vänskap, kärlek och mycket mer. Jag kan inte säga att jag inte har levt ett bra liv. För det har jag. Allt det förflutna har gjort mig till den jag är idag.
 
Här är bilden haha.

02-07-12 03.12

Gick upp vid tio idag. Satte igång kaffe maskinen, duscha och sen slängde jag mig framför datorn med en kaffe kopp vid sidan om. Blev att jag plugga i nästan sju timmar, tiden sprang iväg. Har ett prov imorgon.. Artär, EKG, Första Hjälpen, Cirkulations organen, Nervsystemet och Diabetes. Jag vill , men jag tror att allt sitter i huvudet nu.
 
Gick hem till mamma för att titta på finalen i EM mellan Spanien och Italien. Jag höll ju på både Portugal och Spanien om ni minns? Trodde att Brasilien spela i början.. MEN, haha! Här kommer det roliga.
Tillbaka till det med att jag besökte mamma och matchen. Det borde varit barnförbjudet! Spanien våldtog Italien. 4-0! Helt jävla sjukt, fyfan haha. Klar med plugget, Spanien vann och jag ska bädda ner mig och sova i min stora säng, skit bra dag. Eller nej egentligen inte. Anita åker iväg imorgon.. Min fina Chola.
 

01-07-12 04.29

Jag förstår inte varför vi tjejer ska behöva vara så komplicerade. Eller det kanske bara är jag som fungerar så. Jag har för mycket stolthet och jag har jätte svårt för att uttrycka mig när det kommer till förhållande/killar. Jag har så mycket att säga men så fort jag försöker så blir jag stum. Varje gång jag får en fråga som är kopplad till känslor så blir jag tyst och det enda svaret jag kan ge är ''jag vet inte''. Egentligen så vet jag. Jag har så mycket att säga den här personen men det är något i mig som kväver mina ord. Jag vet inte om jag ska kalla det för rädsla eller försiktighet. Jag är den som väntar på att få höra något först. Jag är van vid de. When im alone, I think of so many things to say to you.. But when I have a chance to tell you, I can't say a word.