30-05-12 14.56

Jag har haft så mycket att göra i skolan och därför har jag inte haft någon tid över till bloggen. Idag har vi självstudier så jag är hemma och skriver om Cancer. Hemsk sjukdom det där.

Har varit jätte trött ett tag nu och inte vanligt trött. Hade ju min behandling förra veckan och som ni vet så lämnar jag blodprov varje gång jag är där. Fick hem ett brev från min sjuksköterska idag där det stog att jag har för lite järn i kroppen. Jag får ju inte ta tabletter överhuvudtaget om det inte är Tramadol eller Panodil så dom har bestämt att jag nu ska få ta järn i droppform. Jag får ju min behandling i dropp.. Det här är bara jobbigt. När något går bra så ska det ena gå dåligt. Men jag tänker fortsätta vara positiv och hoppas på att det här fixar sig snart.

Har fått ett antal kommentarer där folk varit nyfikna och ställt frågor om vänner/ex-vänner. Jag ska förklara det här enkelt för er. Det jag vill att människor ska veta finns alltid i min blogg. Hittar ni inget om just det ni vill veta så har jag valt att inte skriva om det i bloggen och då behöver ni inte fråga. Som ni ser skriver jag inte detaljerat om mitt sociala liv. Visst kan jag skriva vem jag har varit med och vad vi har hittat på men.. Här är ett exempel :

Hade det hänt något mellan mig och min dyrbara Anita så hade jag valt att inte skriva om det i min blogg då vi är två i det hela ni förstår hur jag menar. Jag är en mycket större människa än så. MYCKET.28-05-12 01.10

Var ute och röjde med mina flickor igår. Allt börja med att vi tog oss upp till en lokal där Patricias tjejkompis höll i en förfest. Sjukt trevliga människor. Vi drack, dansa och hade oss tills det var dags för oss att gå mot stan. Jag LOVAR jag har nog inte haft så här kul tidigare! ALDRIG så här kul.

Vi var fulla och ville ta taxi. Taxin stannar och ut kommer en surgubbe som klaga på att vi var fem och vi var för många. Anita smarthuvudet går bak till bakluckan och trycker in Felicia där. Inte så diskret som hon trodde då chaffisen såg det och fick DAMP, gick runt och drog ut Felicia så hon rulla ut på marken, svängde till vänster dörren och drog ut Mary, Patricia och han fick tag i min handled. Slog iväg hans arm och gick ut själv, vem fan tror han att han är liksom ? Har nog aldrig skrattat mycket som just då det här hände. Jag dog bokstavligt talat. Sprang och tog kort på hans registrerings skylt och snacka om att han hade adhd. Allt jag hörde från tjejerna vid det här laget var deras skratt och någon av dom som ropa ''Polisanmälning ska det bli din jävel''. Vakna upp idag och insåg att det inte var lönt. Det var faktiskt skit kul.

Hade kul på Tempel med där jag träffa på Bella och Emsela. Världens finaste människor det här trust me. Träffa även på Mery, hjärtat! Synd att man underskattat dom som inte ska underskattas och vänt sin uppmärksamhet mot något som inte ens varit värd de. Nu ska jag ringa ett samtal och sen blir det säng. Godnatt

26-05-12 16.29

Vakna vid 2 på världens BÄSTA humör.. Ja jag vakna klockan 2 men jag la mig inte innan åtta imorse. Jag skulle ha lagt mig vid klockan tre men var helt inne i den här människan.
Blev att vi prata i telefon i fyra hela timmar.

Skit bra att jag är efterbliven ibland haha. Är det sol här i Helsingborg så är det ju sol i Stockholm.. Ehm we both live in Sweden. Jag vet inte vad som händer med mig. Men kan garantera er om att det INTE finns någon kille där ute som är som den här människan. Han är smart och rolig och jag kommer snart bli vräkt. Skrattar så att det låter enda till Malmö. Han gör mig glad och det bästa med han är.. Att han vet exakt allt om mig och fortfarande har han inte slängt mig. Han accepterar mig som jag är och han tycker mitt förflutna är mer intressant än skrämmande. Han vet att jag betett mig som djävulens avkomma tidigare. Han vet vilka jag varit med, vilka vänner jag svikit och hur, vilka som skadat mig allvarligt och allt det där med min internatskola. Han vet exakt hur jag tänker och inget av det där skrämmer han. Jag var så rädd för att saker skulle förändras mellan oss efter vi hade träffats, men relationen mellan oss har utvecklats till något större och på något sätt bättre. Det här är inte jag. Vad gör jag för något?

You used to be nothing but a text on a screen.. Now u're SO much more than that. Im not telling you it's going to be easy, im telling you it's going to be worth it. When you think you like someone, age, distance, height, weight and salary is just numbers. Ok, im not gona lie. I care about age, height and weight. But got nothing to complain about cus this guy is perfect. Tall, great body and so handsome. And no he's not younger than me.

Switch the word love to like instead.26-05-12 03.22

Har haft en massa på gång och över det en massa tankar som cirkulerat. Min hjärna har mått dåligt av allt som rör sig där inne så igår bestämde jag mig för att hämta min lillebror. Han är min medicin. Ja visst han är ju bara 8 år men jag kan lova er en sak.. Jag har aldrig träffat på en så mogen och smart 8 åring. Ni förstår inte. Han kan säga saker som gör mig mållös. Vi mös och åt glass, bara jag och han. Vi satte oss på värmebänkarna och prata en massa. Han går igenom samma hemska sak som jag och min syster Caroline fick gå igenom 93. Massa advokater. Han dras mellan två olika världar.. Jag gör allt jag kan för att finnas där HELA tiden. Det här är min lillebror och jag tänker inte låta det här påverka hans liv eller förstöra han på något sätt.

Efter jag hade lämnat hem honom så spendera jag resten av dagen hemma. Fanns planer på att jag skulle lägga mig tidigt då jag hade min behandling idag vid halv 1. Tidigt blev det verkligen inte någon dök upp och förstörde mina planer. Vi prata från ett till fem.. Varför måste basketmatcher sändas så sent? Nej jag kan inte bara gå och lägga mig fast det var ett val. Orkar inte ens skriva om det då det jag läser låter skrämmande. Ska titta klart på 90210 och sen blir det sängen. Blir utgång med mina flickor imorgon. Bra tag sen jag var ute i Helsingborg.


22-05-12 18.57

Skola idag från 1-4. Sjukt varmt har det varit så jag sprang runt och visa ben. Vi gick igenom hygien då det är skit viktigt inom vården. Längtar tills vi får våra praktikplatser! Jag vill bara ut på fältet haha.

Idag fyller en väldigt speciell människa år. Köpte med mig en fin present som jag tog med till Stockholm. Ringde och sa grattis igår natt, okej jag är väl lite omtänksam. Men bara lite. Det räckte inte med två dagar då det känns som att jag redan behöver fler.
Jag kanske redan saknar han.

Blev att jag laga ihop korv stroganoff när jag kom hem då jag SVÄLTER. Det blev precis klart så nu ska jag kränga gott folk. Blir jobb vid halv 8 och sen besöka mamma vid 10. Uppdaterar mer ikväll.
22-05-12 00.03

There is so much to tell. I can not get it all down here when it can not even be told with words. I'm happy but very scared .. I stood there waitin for him and there he came walking towards me. Im the girl who doesnt show emotions, but at that moment I had a very weird feeling in my stomach. The guy id been talkin to for two years, there he came. He looks very good. His smile. Can't even describe it. We drank, watched movies and went out to eat. It felt like we had met already. We talked a lot, and I like that. He is not like other guys. He is mature and confident. These two days were good. But I never realized how good they were until the day I'd fly home. It sucked. I looked at him when I woke up the last day. He's real and he's there. It stung a little. I didnt want to go home. Don't know why. I didnt want to feel anything. If you should put it that way. But I did .. So far apart. Could not stop thinking about it when I sat on the plane home. Somehow it feels like youre worth the wait. Like 554.2 miles aint nothing. So many thoughts at once. It's annoying.


21-05-12 15.52

Kom hem igår vid sju. Kunde ha uppdaterat men visste inte riktigt vart jag skulle börja. Var ledsen och mina tankar låg stökigt här och var. Hade jag haft möjligheten att stanna så hade jag definitivt inte suttit i min soffa idag. Kan berätta mer i nästa inlägg. Tänkte visa hur jag bodde när jag var i Stockholm faktiskt. Det här ligger på Östermalm och under mina framtida vistelsen så kommer det vara där jag bor. Min typ av miljö så jag trivdes jävligt bra.18-05-12 01.37

Hunnit träffa både mamma och pappa idag. Jag är 21 ja. Men i mammas ögon är jag fortfarande mini så hon är super rädd om mig. Måste ringa så fort jag landat, sure inga problem. Packat ner allt hoppas jag. Pass i väskan och telefonen laddad. Blir att Pretty hämtar mig på flygplatsen och jag tänker inte avslöja vart jag ska bo än.. Super fint och super mysigt. Blir inte att jag och Pretty skedar då hon bara äger mig under dagarna. Kvällarna kommer jag tillbringa med världens bästa pojk. Nu ska jag sova. Eller ska försöka sova MÅSTE fan upp om exakt 3 timmar.

Har lagt fram det jag ska åka i. Shorts från H&M, Topp från CO2 och Skärp från GT.
Självklart ska jag bära svarta strumpbyxor under shortsen. Vill inte dö av kyla.


Sådär ja.. Då ses vi på söndag skåne.

17-05-12 14.31

Fina, fina dag! Hade ett fullbokat schema igår därav INGEN uppdatering. Börja med att jag hade möte vid halv 2 med min mentor. Hon sa att jag var sjukt duktig och att jag har ett väldigt speciellt tänkande. Hon gillade hur rak på sak jag var i mina analyseringar. Uppskattas! Blev att jag sprang mot bussen efter det. Var superwoman igår.

Anita vänta på mig i stan och det blev att vi stressa till en nagelsalong. Jag rekomederar den starkt! Det är den som ligger exakt vid Salt. Inte så dyrt och dom gör det hur perfekt som helst. Jag hade redan valt ut min egen design i huvudet då jag tycker om unika saker.  Blev skit bra, är super nöjd.

Efter det sprang vi (bokstavligt talat) till 3torn då vi hade bokat tid. Har fått en jätte fin färg. Egentligen så hatar jag att sola där då jag tycker att dom är ofräscha. Det är kvavt i rummen och man måste själv torka av där inne. Kan Söder Sol öppna igen ? Vem är sjuk i 3 veckor liksom. Blev att jag vila ut här hemma igår då jag åker ifrån Helsingborg 4 inatt. Ska upp och packa ner allt strax så att det är helt klart. Är den som glömmer något om jag packar i sista sekund föstår ni. Händer mig alltid. Måste även hinna hälsa på mamma och sen pappa idag.
16-05-12 03.13

Tack för era fina och väldigt peppande kommentarer. Betyder väldigt mycket för mig. Vi hade en genomgång idag i skolan. Det gick väldigt snabbt då vi gick från 1-4. Kan informera er om att det går väldigt bra och just nu har jag 3 MVG och 2 VG, måste skryta haha. Imorgon är vi lediga och då har jag bara ett möte vid 2 med min lärare.

När mötet är klart ska jag till en nagelsalong då jag måste fixa mina naglar. Dom är hemska! Blir att jag möter upp Anita efter de då vi ska iväg och sola. Min syster ska också med, vi måste få mer färg. Blir nog att jag besöker pappa mot kvällen då min styvmamma ska fixa mina ögonbryn. Fullt upp imorgon.

Vill ha den här tröjan! Någon som vet var den finns ?14-05-12 01.50

Det hände för två år sen.. Där var han framför mig, helt perfekt. Jag har aldrig riktigt tyckt att någon kan vara perfekt. Men den här människan var/är det. Han är så fin att jag bokstavligt talat tveka på att  det var mig han stirra på. Fick dubbelchecka med en vän : Is that guy checking me out or am I imagining things? He was definitely lookin' my way. Hem till Helsingborg nästa dag och inte visste jag vad  människans namn var. Vi fick kontakt på något vis ett tag därefter. Vi har pratat dag in och dag ut i  2 år men att åka dit har jag inte gjort. Ni minns det här med min sjukdom? Att jag stängde in mig och  inte ville prata med någon. Han prata jag med. Nog en av dom första som fick reda på det. Hans röst var mitt stöd. Gick igenom 1 skit föhållande och ett annat väldigt känslokallt, träffade en annan i Göteborg. Hur kul jag än hade med dessa killar så var det just den här speciella människan jag ringde upp  mot kvällen. Han får mig att skratta när jag egentligen inte vill det. Jag har varit feg då jag klickar så bra med  han, han vet exakt hur jag tänker och jag vill inte bli bekväm med det. Ja, jag är rädd för att utveckla känslor för den här personen. Hela situationen skrämmer mig väldigt mycket. Men nu får jag svälja min rädsla då jag sitter på flyget mot Stockholm nu på fredag. Nu tänker vissa men hon har ju haft förhållande under dom här 2 åren.. Sanningen är att jag endå hade kvar den här människan i mitt liv. Varför vet jag inte själv. Jag vet att vi klickar bara. Jag tror väldigt mycket på ödet. Att jag såg just han på den klubben för 2 år sen och att vi sedan haft kontakt så länge..  Måste betyda något.

Den här bilden togs för 2 år sen i Stockholm. Dagen jag träffa på den här människan.


13-05-12 03.48

Idag har jag haft en rätt så stressig dag men endå skit bra avslut. Vakna rätt så sent då jag la mig rätt så sent igår haha. Jobba från 2-5. Sprang hem som en galning när jag sluta, in i duschen, klä på sig och springa till mamma. Jag är inte här nästa söndag och då är det morsdag. Vi firade morsdag idag på Haket. Caroline bantar så hon hängde inte med HAHA. Buhu. Skit sur tjej. Men hon firar ju den på söndagen så det är skitsamma. Jag är i Stockholm och yrar runt då, får inte glömma att ringa henne bara och handla med mig något fint till henne. Här är bilder från idag.
11-05-12 21.05

Jag har märkt att jag inte är den människan som klarar av för mycket press. Blir förvirrad och får panik. Var tvungen att förbereda en massa innan min Stockholm resa. JA det var det som jag höll hemligt för er som missat mitt förra inlägg. Det här med att boka flyg är ju fan inte lätt men nu är allt avklarat och så här ser det ut :
  • Måste lägga mig vid klockan 20.00 upp vid 04.30
  • Tåg från Helsingborg C till Malmö C klockan 05.40  
  • Flygbuss från Malmö C till Sturup Flygplats 07.25
  • Checka in mitt bagage och sen flyger jag 09.00

Förstår ni ? Jävla stressdag kommer det vara, så värt det endå. Var precis i stan och handla in det sista. Nu vill jag att dagarna ska gå snabbt. Kan det inte vara den 18 imorgon ? Tragiskt. Vad jag ska göra i Stockholm kan jag berätta i nästa inlägg. Nu ska jag duscha och sen ta det lugnt då jag har jobb imorgon.

 

Byxor från G.T (499:-) - Femme T-shirt från Solo (449:-)

Virkad/Spets linne från Vila (299:-) - Plexx skor från Scorett (499:-)

 

Underkläder från Twilfit (450:-) - Sminkväska från Åhlens (129:-)

Skärp (hänger på väskan) från Vila (79:-) - Raklödder från Åhlens (70:-) REKOMMENDERAS.

[För mig betyder insidan det som finns under kläderna. Viktigt att insidan ser bra ut HAHA]


11-05-12 11.40

Jag shoppa inte igår så ska springa iväg när jag är klar med det här inlägget. Var hur irriterad som helst då vädret bara inte ville ge sig. Sola med Anita, hem duscha och sen besökte jag mamma. För ett tag sen skrev jag att det snart skulle hända en sak men att jag inte tänkte avslöja det då. För mig är det här väldigt stort, och jag är hur nervös som helst.

Igår boka jag min flygbiljett till Stockholm! Måste befinna mig på Sturups flygplats nu den 18 och mitt flyg lyfter klockan nio. Då måste jag väl vakna vid 5 för att ta tåg in till Malmö och sedan flygbuss från Malmö Central station till Malmö Sturup flygplats. Jag har varit i Stockholm tidigare men det där är INGET gemfört med nu.

Då åkte jag för att jag behövde komma bort och ha kul.. Den här gången åker jag då en väldigt speciell människa väntar på mig. Var det värt att vänta i 2 år ? Det får vi se när jag kommer fram. Min mage vänder sig och ja jag vet inte. Jag kan berätta mer sen men allt kommer jag inte berätta då det här har med mitt privatliv att göra. Kan skriva lite kortfattat kanske och no names. Tycker inte om att göra det när det är så nytt.

Nu har jag lagt i mina extensions. Nöjd.10-05-12 14.30

Igår hade vi praktisk övning i skolan, SKIT FUN! Stressa till bussen Anita stog och vänta på mig utanför min port. Skulle shoppat igår men jag hann inte. Eller jo jag hann handla små saker.. Ja jag skämde bort mig lite. Men jag förtjänar det. Var ledig idag så blev att jag gick upp vid 11 och åt frukost. Ska fixa mig lite och försöka ta mig in mot stan för att shoppa, äntligen slutat regna. Blir att jag möter upp Anita sen då vi ska sola. Mitt hjärta tar studenten snart!

Detta är min signatur parfym kan man säga. Jag ÄLSKAR Diors parfymer.
Parfym 600:- / Body Lotion 400:-


Isadoras eyeliner (waterproof) 129 :- / Maybelline Mascara (waterproof) 149:- / M.U Remover 79 :-


08-05-12 21.42

Vart ska jag börja ? Har nog inte varit så här glad på ett jävla bra tag. Fick tillbaka tre uppsatser idag. Stroke, Maslows teori och Vård och Omsorg. Vad ska jag säga haha? VG, MVG och MVG. Var hur lycklig som helst. Raka vägen hem till mamma för att logga in på lärportalen för att visa henne betygen. Hennes leende.. Så stolt över mig själv. Det som gjorde mer glad var när Anita dök upp vid min dörr helt glad och Pretty som smsa direkt. Älskar dig snygging! Och vi ses ju mycket snart. One week 2 go! Belöna mig själv med något fint för att jag förtjänar det och för att jag äntligen har en stadig ekonomi. Kämpa som fan med dom här uppsatserna förstår ni. Just därför jag är hyper nu. Stängde in mig i 4 dagar och bara kriga. Det löna sig. Ska laga ihop något att äta nu, kanske uppdaterar inatt. Bara kanske. Imorgon börjar jag ett och då ska vi lära oss att ta blodtryck. Längtar verkligen inte till då vi ska lära oss använda sprutor. Panikar lite. Eh, det löser sig nog.

Köpte det här till mig själv idag.

06-05-12 13.11

Vakna vid 12 då jag la mig as sent igår. Jag var upptagen med att prata i telefon. Samtalet hade/har att göra med det som snart ska hända. Skulle avslöjat det i veckan men får bli nästa då allt inte är helt klart.. än. Igår så hände en del. Var och shoppa med min syster. Blev att jag handla en massa smink och nya hårprodukter då jag behöver det. Fick en as fin jacka i present av Caroline. Världens finaste lilla syster! När vi var klara bjöd jag på mat Mezo. Så gott! Moster och Adam var och hälsa på mamma så promenera dit när vi var klara. Skit kul att träffa dom! Hem, tvätta och städa. Anita kom förbi vid 12 på natten och gick runt tre tiden. Ska upp och laga ihop något att äta. Fint väder ute och då ska man jobba. Great!

Den finns på Vila.


Helt inne i sin telefon..


Sen var hon helt inne i sin mat.. HAHA, min fina!

04-05-12 00.30

Ska hålla det kort då jag ska slänga in bild-bomb. Skola, IT-prov, hälsa på Patricia i Åstorp. Min Anita va med. Hade riktigt kul. Vi klättra upp för något konstigt berg. Ska äta och sen blir det sängen. Måste iväg till skolan imorgon och sen börjar jag jobba vid ett.. Ja just det. Jag har fått ett deltids jobb. Svarar på kommentarer imorgon.
01-05-12 01.45

Igår umgicks jag med familjen. Vi grilla och sen dela vi upp oss i två lag då det var dags för fotboll. Min mamma har spelat fotboll som yngre och belive me.. Hon är grym. Jag blev så glad av att se henne springa, skit kul. Hon gjorde värsta Ronaldo poserna. Aldrig skrattat så mycket. God mat var det med. Världens sötaste Adam var med där.

Idag har jag jobbat på min uppsats i timmar. Jag är inte ens klar! Så imorgon ska jag åka till Anita så att hon kan hjälpa mig kriga. Här kommer lite bilder från igår och nu ska jag ta det lugnt framför någon film. Ciao

Adam grillexperten ''fixar'' den.


Smutsig Adam nöjd med sitt arbete. Ketchup i hela ansiktet haha.
Caroline och mamma (v)