30-11-2012 00.35

Förstår inte att ni fortfarande besöker den här bloggen trots brist på uppdatering. Uppskattas. Avsluta min dator och psykiatri kurs i slutet utav förra veckan så nu kommer det vara lugnt ett tag. Angående det sista inlägget där det stog att jag skulle på ett viktigt möte. Min framtid hängde på det mötet och just därför var jag super nervös.
 
Jag var uppe på Maria Park där jag skulle träffa enhetschefen i Helsingborg för vård och omsorg. Ja, det var en jobbintervju. Fick jag ett jobb fast jag inte är färdig utbildad än? Ja, det fick jag. Jag var så lycklig efter. Gick ut med ett leende därifrån. Vecka 50 börjar jag mitt arbete på Valltorps Vårdhem. Var där uppe igår och då jag skulle ha ett möte med min nya platschef. Personalen var bra och sen har jag även en barndomsvän som arbetar där. Nästa onsdag ska jag ha medicin deligering och sen ska jag iväg på en snabb kurs så jag kan få mitt lyftlicens då jag inte får använda lyftkranen utan.
 
Allt det här gör mig glad men samtidigt så skrämmer det mig. Jag har alltid haft motgångar. Varför har jag inte det nu? Allt verkar gå som det ska gå och tiden rinner ut väldigt snabbt. Jag hatar att inte veta. Vad händer sen? Vart är jag om 8 månader och hur har jag det? Jag behöver stänga av mig själv ett tag och inte känna något. Det är det enda sättet för mig och inte bli insane.
 

23-11-12 00.05

Satt och lyssnar på Rihannas nya album Unapologetic hela natten igår.. Jag älskar! Hennes bästa. Hon har tagit med olika stilar och jag tycker om det. Mina favorit låtar är nog Diamonds, Not now, No love allowed och Nobodys business med Brezzy. Den som ligger på första plats hos mig nu är definitivt NOBODYS BUSINESSN med Rihanna och Chris. Jag hör mycket M. Jackson i den.. Samt lite Madonna - Vouge när Rihanna sjunger den lugna versen. Nu vet ni vart de fått sin insperation ifrån. Texten i sig är mäktig och Rihanna satte den fint i början. De har sagt att de inte är tillsammans men jag låter låten texten tala för sig själv.
 
You'll always be mine, sing it to the world. Always be my boy, i'll always be your girl. Ain't nobody's business, but mine, and my baby.
 
Ni kan lyssna på låten här.
 

12-11-12 10.32

Godmorgon! Var uppe med tuppen idag. Mitt huvud har inte varit på rätt plats och därför har jag inte uppdaterat här. Jag har så mycket att ta tag i den här veckan och jag känner mig jätte stressad. Någon snäll själ där ute som tycket om Psykiatri? Ni får jätte gärna skriva mina fyra uppsatser åt mig. Nej jag driver. Får ta tag i det när jag är hemma sen igen.
 
Hade en väldigt trevlig helg. Var ute och tog ett par glas med Anita, Branko och Sejla och ett par andra vänner till dem. Sist jag drack riktigt innan det var nog i Stockholm så jag kom hem full som ett svin. Snubbla i hallen och slog i mitt huvud i ett skåp som står där. Värsta bulan i pannan och jag som har ett viktigt möte idag vid ett. Snyggt!
 
Det mötet jag ska på är väldigt viktigt för mig och jag är nervös. Jag brukar aldrig vara nervös då jag brukar ta saker som de kommer. Förutom när det gäller han. Bara min bube som har den effekten på mig haha. Men bort från han och tillbaka till det här mötet. Min framtid hänger på vad som kommer ske idag på det här mötet. Jag är den enda som kan förstöra det för mig nu. Jag önskar nästan att jag bara hade behövt gå dit och slå mig ner utan att behöva prata.. Tänk så säger jag något fel? OH! Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag måste gå iväg mot bussen. Vad det är för möte kommer jag berätta efter. Lovar att uppdatera som vanligt från och med idag. Kanske.
 
Jag och min Anita på Shake i Lördags.
 

04-11-12 03.07

Någon i kommentarsfältet påpeka att jag inte hade skrivit något om min pappa på ett bra tag och den här människan undra varför. Då jag vet att det alltid cirkulerar runt rykten om mig i Helsingborg så har jag valt att vara väldigt öppen i min blogg. Varför? Jo för det jag skriver här är det som faktiskt händer i mitt liv och runt o mig. Har ni hört om något som inte står i min blogg så behöver ni inte ta till er det.
 
Vi har inte pratat i ett par månader nu och anledningen till det är att jag vill min brors bästa. Han ska inte få växa upp bland massa hat och idiotiska saker. Han ska inte behöva växa upp för snabbt. Det här med att vi inte har någon kontakt mer tar inte på mig någonstans. Jag är 21 idag och inte 4. Vart var den här människan under min uppväxt? Visst har vi pratat i 3 år men.. 3 år är inget vid 17 år. Den riktiga anledningen till att vi ens börja ses var pga att jag ville finnas där under min brors uppväxt. Jag tänker inte förneka att en del av mig ville ha han med i bilden men samtidigt så var jag redo för att bli sviken. Det är så det är.
 
Visst, jag har gjort riktigt många fel och tagit många snesteg under min uppväxt men det är definitivt inte min mammas fel. Jag känner inte till någon mamma som lagt ner så mycket energi, tårar, skratt och kärlek på sina barn. Hon gav aldrig upp om mig hur svår jag än var. Han gav upp långt innan han ens börja försöka. Men sen är jag glad över att det är som det är nu. Jag har mitt hjärtarätt ställe och jag kan äntligen dela på vad som är rätt och vad som fel. Min bror träffar jag genom hans mamma och allt är som det ska vara nu.
 
Nu ska jag äta och sen sova då jag ska upp tidigt och tvätta imorgon. TTYL.
 

01-11-2010 00.02

Var ledig igår och idag med. Egentligen så hade jag inte ledigt idag men då jag alltid blir trött efter min behandling så slapp jag.. Gick hem och umgicks med Anita och sen la jag mig en stund. Har fått tillbaka min energi. Känner mig alltid som en ny människa efter jag har fått min medicin. Rosa om kinderna igen och pigga ögon.
 
Köpt hem nya kläder nu när lönen trillat in på kontot men jag orkar inte visa allt nu så det tar vi en annan dag. Det har inte hänt så mycket annat än de. Jo, jag tänker mer på han. Han dyker upp i mitt huvud mer än ofta. De finns dem som säger att det här intresset/känslorna svalnar med tiden.. Men jag själv tror inte på det där. Det är typ tvärtom.Han gör mig glad och han får mig att skratta.. Konstant. Jag undrar hur jag hade varit idag om jag inte hade träffat han. Nej men nu ska jag äta och sen ska jag lägga mig i och med att jag jobbar tidigt imorgon.
 
Saknar mitt hår! Vill ha tillbaka den färgen nu typ.