04-11-12 03.07

Någon i kommentarsfältet påpeka att jag inte hade skrivit något om min pappa på ett bra tag och den här människan undra varför. Då jag vet att det alltid cirkulerar runt rykten om mig i Helsingborg så har jag valt att vara väldigt öppen i min blogg. Varför? Jo för det jag skriver här är det som faktiskt händer i mitt liv och runt o mig. Har ni hört om något som inte står i min blogg så behöver ni inte ta till er det.
 
Vi har inte pratat i ett par månader nu och anledningen till det är att jag vill min brors bästa. Han ska inte få växa upp bland massa hat och idiotiska saker. Han ska inte behöva växa upp för snabbt. Det här med att vi inte har någon kontakt mer tar inte på mig någonstans. Jag är 21 idag och inte 4. Vart var den här människan under min uppväxt? Visst har vi pratat i 3 år men.. 3 år är inget vid 17 år. Den riktiga anledningen till att vi ens börja ses var pga att jag ville finnas där under min brors uppväxt. Jag tänker inte förneka att en del av mig ville ha han med i bilden men samtidigt så var jag redo för att bli sviken. Det är så det är.
 
Visst, jag har gjort riktigt många fel och tagit många snesteg under min uppväxt men det är definitivt inte min mammas fel. Jag känner inte till någon mamma som lagt ner så mycket energi, tårar, skratt och kärlek på sina barn. Hon gav aldrig upp om mig hur svår jag än var. Han gav upp långt innan han ens börja försöka. Men sen är jag glad över att det är som det är nu. Jag har mitt hjärtarätt ställe och jag kan äntligen dela på vad som är rätt och vad som fel. Min bror träffar jag genom hans mamma och allt är som det ska vara nu.
 
Nu ska jag äta och sen sova då jag ska upp tidigt och tvätta imorgon. TTYL.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback