12-11-12 10.32

Godmorgon! Var uppe med tuppen idag. Mitt huvud har inte varit på rätt plats och därför har jag inte uppdaterat här. Jag har så mycket att ta tag i den här veckan och jag känner mig jätte stressad. Någon snäll själ där ute som tycket om Psykiatri? Ni får jätte gärna skriva mina fyra uppsatser åt mig. Nej jag driver. Får ta tag i det när jag är hemma sen igen.
 
Hade en väldigt trevlig helg. Var ute och tog ett par glas med Anita, Branko och Sejla och ett par andra vänner till dem. Sist jag drack riktigt innan det var nog i Stockholm så jag kom hem full som ett svin. Snubbla i hallen och slog i mitt huvud i ett skåp som står där. Värsta bulan i pannan och jag som har ett viktigt möte idag vid ett. Snyggt!
 
Det mötet jag ska på är väldigt viktigt för mig och jag är nervös. Jag brukar aldrig vara nervös då jag brukar ta saker som de kommer. Förutom när det gäller han. Bara min bube som har den effekten på mig haha. Men bort från han och tillbaka till det här mötet. Min framtid hänger på vad som kommer ske idag på det här mötet. Jag är den enda som kan förstöra det för mig nu. Jag önskar nästan att jag bara hade behövt gå dit och slå mig ner utan att behöva prata.. Tänk så säger jag något fel? OH! Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag måste gå iväg mot bussen. Vad det är för möte kommer jag berätta efter. Lovar att uppdatera som vanligt från och med idag. Kanske.
 
Jag och min Anita på Shake i Lördags.
 

Kommentarer
Linda säger:

Hoppas att mötet gick bra! :)

2012-11-12 | 19:40:02
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback