26-10-12 23.42

Arbetar uppe på Begaliden från 08.00 till 20.00 imorgon. Behöver bara skriva det där för att ni ska förstå varför jag inte har uppdaterat här något. Hur det känns att arbeta på en lördag? Jo det svider haha. Jag har inte haft någon tid över för mig själv. Kunde inte hålla tillbaka mina tårar igår när jag kom hem till mamma efter jobb. Jag känner mig så sliten och så trött. Jag har verkligen aldrig kämpat för något så här mycket som jag gör just nu. Det kan vartenda människa som känner mig konstatera. Mina vänner träffar jag en gång i veckan om jag ens hinner det och  tidigare var jag och hälsa på mamma vartenda dag och i minst en timma.. Idag är jag där max 4 dagar i veckan och där sitter jag i fem minuter för antagligen så ska jag till jobbet eller så ska jag hem och sova då jag jobbar dagen efter. Min tvätt tar min mamma hand om och jag minns inte sist jag laga mat här hemma. Snabbmat är min bästa vän just nu.
 
Något som gör mig gladare om dagarna är Anita. Ja, vi bor i samma stad men endå pratar vi i telefon vartenda dag. Vi telefon-umgås då jag inte kan se henne så ofta mer. På tal om telefon jag pratade med Pretty för ett tag sen. Vilken peppare hon är! Hon vet att jag kommer lyckas med det jag vill uppnå och hon liksom uppmuntrar mig till det hela tiden. Våra planer är igång nu och snart bor vi i samma stad igen. Det är faktiskt läskigt. Jag vet inte vad jag är rädd för.. Men det är något som är skrämmande. Ny stor stad och jag, sjukt liten.
 
Jag ska strax upp och äta och efter det ska jag prata med han lite. Han gör med mina dagar. Eller nätter.
 

12-10-12 23.36

Kom hem från jobb för en stund sen. Det var kul och min handledare och mina kollegor är underbara.
Skulle egentligen ha gått ut med flickorna men i och med att jag börjar jobbar 06.45 imorgon blir det att jag stannar hemma. Slutar vid tre och sen har jag en hemtenta att göra. Skit kul dag.
 
Svin kallt ute! Promenera hem i mörkret och mina tankar satte igång. Jag känner mig som ett gående tomt skal här nere. Jag känner mig så himla ensam fast än att jag är omringad utav så många fina människor. Något hos mig saknas.. Och det är han. Det finns dagar då jag bara vill slänga på mig mina ytterkläder och bara gå iväg till han. Men det är inte lätt.
 
Hans stora bruna ögon, hans sätt att förklara saker på och det med att han alltid får mig till att skratta. Och hans mega stora armar ofc. Nej, men att bara veta att vi befinner oss i samma rum hade varit bra för mig. Det roliga är att jag aldrig hade skrivit det här för någon månad sen. Men något hände påvägen, ingen vet vad. Han kan exakt alla mina fel och han är den enda som har makten till att peka ut dom och få mig till att rätta dom.. Han gör mig bra. Jag tänker inte förneka att allt det här egentligen skrämmer mig men en del av mig vill va kvar. En del av mig är mycket och känner man mig bra så är den här informationen chockerande.
 
Jag bryr mig inte om vad andra tror på men jag tror på Gud. Jag tror att han har en plan för vartenda människa på den här jorden. Det finns alltid ett hinder påvägen till det här målet. Han satte oss på exakt samma klubb för två år sen.. Varför såg jag just han? Men måste ge Gud cred, bra lockbete. Idag kämpar vi oss upp och ner.. Så avståndet är hindret. Ni förstår vad jag menar. Nu undrar jag om mitt mål är han eller bara Stockholm. Jag menar absolut inte att jag tänker flytta dit för han. Det var planerat långt innan. Men är det han som är planen eller är planen att han skulle ändra och göra mig redo för det som sen ska komma?
 
Idag innan jobb.
 

08.10-12 12.13

Jag har inget liv mer! Jag driver inte med er.. Börja min APU uppe på Bergaliden någon gång i förra veckan. Hade någon annan fått mina arbetstider så hade de nog inte överlevt så pass länge.. Har dagar där jag börjar 12.45 och slutar 21.15 och sen har jag de dagarna där jag börjar 07.15 och slutar 16.15. Den här veckan är jag bara ledig på onsdagen men veckan därpå är jag ledig i tre hela dagar, ska bli skönt.
 
Igår kväll åkte jag iväg till Rosendal Slott med Anita, Sejla, Claudia och Nelly. Vill man dö ung så låter man Anita köra. Det var hur läskigt som helst och jag höll bokstavligt talat på att kissa ner mig då det var så mörkt och pga alla de historier man hört om de stället. Mina flickor lämna av mig hemma vid halv 12 någon gång.
 
Tittade på Keeping up with the Kardashians, åt, prata med min älskling och sen var det läggdags för mig. Ska upp och fixa till mig lite då mitt pass kör igång om 40 min. Vi har tystnadsplikt på jobbet så kan inte dela med mig utav vad som händer där.. Ni vet vården och deras regler. Vill liksom inte få böta eller hamna i fängelse lol.
 
HAHA, har skrattat åt den här bilden i två dagar. Innan jag och hubby skulle ut i Stockholm.
 
 
 

04-10-20112 00.40

Kom hem från Stockholm i söndags. Jag ville verkligen inte hem! Det är samma visa varje gång. Tårar som man bokstavligt talat kan bada i. Men snart är det här pendlandet över. 
 
fredagen kom jag fram dit vid fyra tiden. Jag promenera från Central stationen till systemet för att handla upp dricka och sen gick jag direkt till Nodic. Packa upp mina saker, duscha och efter det kom Pretty & Jessle till mig. Skratta och prata en massa . Klockan var runt nio och slogs dörren upp och.. där stog han. Pinsam tystnad och sen avbröts det med skratt. Följde tjejerna till hissen och sen var det bara jag och han kvar.
 
Vi drack och umgicks lite och sen var han hungrig.. Som vanligt. Vi promenera till Vapiano runt elva tiden någon gång så vi kunde få i oss något. Sjukt god mat har dom. Gick hem och la oss i sängen. Var as trött och mina ben gjorde så ont. Hade liksom gått i höga skor hela dagen.
 
Lördag morgon börja med att han skulle fixa lite saker och jag skulle umgås med en tjejkompis. Var nere och fika i gamla stan och sen drog jag hem för att duscha. La mig och titta på en serie och sen kom han. Helt seg bara la sig där.. Och sen så var han hungrig. Inget nytt som sagt. This man can eat. Han drog ut snabbt för att träffa en vän och jag stanna kvar för att fixa mig. Han kom och hämta mig och sen gick vi till Berns. Det var rätt så kul. Hem och sen behöver jag inte skriva mer
 
Åkte hem på söndagen vid två. Jag stängde av mig direkt när jag satte mig på tåget. Jag kan inte känna när jag är här nere i Helsingborg. Jag håller verkligen på och blir galen. Någon måste snart köra ner mig till psykakuten.
 
Första dagen i Stockholm.