04-10-20112 00.40

Kom hem från Stockholm i söndags. Jag ville verkligen inte hem! Det är samma visa varje gång. Tårar som man bokstavligt talat kan bada i. Men snart är det här pendlandet över. 
 
fredagen kom jag fram dit vid fyra tiden. Jag promenera från Central stationen till systemet för att handla upp dricka och sen gick jag direkt till Nodic. Packa upp mina saker, duscha och efter det kom Pretty & Jessle till mig. Skratta och prata en massa . Klockan var runt nio och slogs dörren upp och.. där stog han. Pinsam tystnad och sen avbröts det med skratt. Följde tjejerna till hissen och sen var det bara jag och han kvar.
 
Vi drack och umgicks lite och sen var han hungrig.. Som vanligt. Vi promenera till Vapiano runt elva tiden någon gång så vi kunde få i oss något. Sjukt god mat har dom. Gick hem och la oss i sängen. Var as trött och mina ben gjorde så ont. Hade liksom gått i höga skor hela dagen.
 
Lördag morgon börja med att han skulle fixa lite saker och jag skulle umgås med en tjejkompis. Var nere och fika i gamla stan och sen drog jag hem för att duscha. La mig och titta på en serie och sen kom han. Helt seg bara la sig där.. Och sen så var han hungrig. Inget nytt som sagt. This man can eat. Han drog ut snabbt för att träffa en vän och jag stanna kvar för att fixa mig. Han kom och hämta mig och sen gick vi till Berns. Det var rätt så kul. Hem och sen behöver jag inte skriva mer
 
Åkte hem på söndagen vid två. Jag stängde av mig direkt när jag satte mig på tåget. Jag kan inte känna när jag är här nere i Helsingborg. Jag håller verkligen på och blir galen. Någon måste snart köra ner mig till psykakuten.
 
Första dagen i Stockholm.

Kommentarer
Johana Duggin säger:

lika vacker som alltid!

2012-10-09 | 12:57:56
Bloggadress: http://duggin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback