28-09-12 00.20

De här dagarna har jag haft fullt upp med mig själv där av den dåliga uppdateringen. Jag är ett steg mörkare i håret och jag har fixat mina naglar, solat, fixat mina ögonbryn, shoppat, stor städat och tvättat, pluggat och jag packa precis klart. Mitt tåg mot Stockholm går vid 09.25 och jag måste upp vid 6. Har ett antal timmar på mig att sova..
 
Först tänkte jag trycka i mig min cocktail som jag handla tidigare på Pistachia. Avokado och jordgubbar n sum other good shit. Sprang egentligen in för att handla med mig en påse godis med hans favoriter och jo det finns godis i Stockholm lol. Men hans favoriter är lite svårare att få tag i där uppe. Jag är snäll, har sagt det innan.
 
Jag kommer att uppdatera från Stockholm då datan ska in i väskan på morgonen. Ska bo på Nordic Light och det är nästan världens finaste. Enligt mig då. Jag är kär i rummen förstår ni och vi förtjänar det bästa. Kommer ta en massa bilder. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas somna. Jag har världens klump i magen. Jag hatar det. Det här händer alltid ett par dagar innan, vare sig det är att jag ska dit eller han ner. Nej nu ska jag äta.
 
 
 

23-09-12 01.01

Avsluta äntligen min psykologi uppsats! JAG MÅR SÅ BRA. Världens skönaste känsla. Är dock inte klar med psykologin då jag har ett hemprov kvar att göra. Får ta det imorgon om jag har orken och lusten till det.
 
Idag ska jag bara ge mig själv ensamtid. Lagade ris, kyckling och currysås tidigare och jag ska så kränga i mig det strax. Har fastnat för Keeping up with the Kardashians. Jag älskar Khloe och Kourtney men jag är inte så mycket för Kim. Är inte alls förtjust i henne haha. Jag har en del att fixa den här veckan. Packa och checka av massa annat. Jag måste alltid packa i förväg annars glömmer jag alltid något här hemma.
 
Sa ju att jag skulle lägga upp bilder på det jag har handlat hem.
 
 
 

22-09-12 05.01

Det har hänt så mycket den här veckan. Helt sjukt haa! Det är många som klagar på att jag inte uppdaterat, sorry.
 
Jag har aldrig tidigare i mitt liv vunnit något men i torsdags så vann jag en super grym digitalkamera på jobbet. Den nya FujiFilm F600 och den tar as fina bilder. Har endast tagit test bilder med den men flitigt kommer den användas.
 
Idag har Anita, Felicia och jag haft en tjejkväll här hos mig. Vi behövde mysa, ta det lugnt och bara varva ner. Skratta så jag nästan kissa på mig. Vi är inte normala.. Men jag älskar det. Vi prata om en massa. Felicia har ju flyttat till Göteborg så blir nog att vi kommer bege oss dit en del nu i fortsättningen.
 
På tal om att bege sig.. Jag åker till Stockholmfredag och stannar där i ett par dagar. Det kommer vara super kul att träffa Pretty och sen har vi han. Att bara få ligga där vid hans sida, se han på riktigt och bara ha han där. Inte genom någon data och inte genom telefonen utan på riktigt.
 
Har beställt hem lite saker från Nelly. 2 par skor, ett par jeanse och tre par tröjor. Har även äntligen fått hem Elie Saabs parfym! Dom hade precis lanserat den när jag var stog i Beiruts flygplats i väntan på flygplanet till Sverige förra sommaren. Jag gick in i parfym affären bara för att lukta på den lite snabbt och jag har haft den i huvudet sedan dess. Nu är den min och jag älskar den. Kan visa er kameran idag och imorgon kan vi ta resten.
 
 

09-18-12 12.59

Jag har skrivit om det här tidigare men då en läsare inte hittar inlägget och ständigt lämnar nyfikna frågor angående hankommentarsfältet så tar vi det igen.
 
Första gången jag träffa han så var jag på en klubb i Stockholm, tror det var 2010. Träffa och träffa.. Det var mer att vi titta på varandra en stund och sen försvann den här killen. Jag hade ingen aning om vem han var eller vad han hette. Jag skulle åka hem till Helsingborg nästa dag och det enda jag kunde tänka på va ''vem var den där killen''. En vecka efter det snubbla jag över hans profil på facebook.
 
Vi börja med att prata där och efter det gick det över till telefonen. Det börja med att vi prata i en ca 10 minuter och sen gick det över till någon timma. Det börja med att vi prata vart andra dag och sen gick det över till varje dag. Då jag då inte tog det seriöst så brydde jag mig inte så mycket om vad jag berätta. Han visste mer om mig än vad mina vänner då gjorde. Det fanns inget jag inte sa till han. Jag sa exakt allt utan att vara rädd för att den här människan skulle döma mig, i mitt huvud så skulle vi snart sluta prata och vi skulle aldrig träffa varandra. Det här var något tillfälligt Jag har nog aldrig haft så fel i hela mitt liv.

Ja, jag hade ett förhållande för ett år sen och ja jag fortsatte att prata med den här killen. Ifall det var det du som kommentera ville veta. Den här killen blev min bästa vän genom telefon haha. När jag kände att jag ville ifrån mitt dåvarande ''förhållande'' så var den här killens röst min tillflykt. Han visste exakt vad han skulle säga och ingen kunde få mig att skratta som han. Jag skratta alltid när vi prata. Literally, skit jobbig tjej. Jag avsluta det där ''förhållandet'' efter 7 månader då det kändes helt fel. Något stämde inte bara.
 
Idag har jag och den här killen pratat i två år exakt och för 4 månader sen så åkte jag till upp och träffa han och sen har han med åkt ner hit ett par gånger nu. Finns ett inlägg om det. Jag ångrar att jag inte åkt långt innan det. Jag har aldrig varit så bekväm med någon. Han vet exakt vem jag är. Han visste det långt innan vi sågs. Han är jag i en killversion, en smartare och mycket större jag. Han är min bästa vän. Ja avstånd är inte enkelt. Men man måste vara mentalt stark och nej vi bråkar inte. Vi brukar småtjaffsa men då är det om små saker och det är oftast för att jag njuter av att gå han på nerverna. Det var ödet att jag träffa på den här personen för två år sen. Gud har alltid en plan. Minns inte va de andra frågorna var men det här blir bra.
 
Hade inte alls sovit något dagen innan. Den här bilden togs på Sturups flygplats, första gången jag skulle dit.
 
 
 
 
 

16-09-12 12.06

Nej jag är inte död! Haha, men sliten som in i helvete är hon gott folk. Hade aldrig anat att det är så här det är att vara ''vuxen''. Finns dagar då jag bara kommer hem och slänger mig direkt i sängen. Mitt schema kommer bli värre snart. Jobb, skola + praktik. Ska praktisera på Bergalidens ålderdomshem. Jag längtar redan då det är något jag tycker om att syssla med. Att jobba inom vården är en dröm och någonstans måste man börja.
 
Jag har en del frågor från lite olika läsare. Det är inte det att jag inte vill svara på dem utan jag har bara inte haft tid. Vissa har med mitt hår att göra, smink, lovelife och jobb att göra. Tänkte börja med det som ni verkar mest nyfikna på men.. Kan ge er svar på det ikväll. Ska nämlingen iväg och umgås med min fina familj.
 
Frågor som kommer att besvaras idag är:09-09-12 02.17

Är så trött! Jobba från tre till nio. Anita och Patricia plocka upp mig i en riktigt fin bil.. Vems den var vet jag inte. Den var inte stulen dock, lol! De släppte av mig nere vid Kärnan och sedan promenera jag hem. Plugga, nu ska jag äta innan jag lägger mig och sover.
 
Idag hade jag på mig det här :
 

08-09-12 15.30

Jag har tidigare fått ett antal frågor som jag fortfarande inte gett er svar på. Hur jag sminkar mig och hur jag får till mina ''naturliga lockar''. Jag vet inte hur jag ge er svar. Har aldrig videobloggat tidigare och det känns lite töntigt. Får kanske ge med mig och spela in en sminkvideo senare? Det kommer bilder på hur jag lockar mitt hår men det kommer jag inte ta idag.
 
Igår blev det att jag jobba från 11-5, helt ok dag. Var hur trött som helst så jag la mig när jag kom hem. Hade världens hemskaste dröm. Min mamma blev skjuten och jag grät så att det gjorde ont på riktigt. Jag driver inte med er nu.. Vakna upp helt förstörd och skakig. Hemskt. Min mamma är mitt allt fast det vet ni redan.
 
Drack med ett par vänner mot kvällen och var inte hemma innan fyra på natten. Trevligt var det. Hoppa in i duschen och sedan dök jag ner i min stora säng för att sova.. Eller så trodde jag. Han ringde mig vid halv 7 på morgonen för att prata. Halv sju! Var hur trött som helst men endå prata vi ett bra tag. Något kul:
 
A: Vem fan skriver till en vid halv 7 på morgonen? Driver dom eller.
Me: Ehm, boi why u complaining on others.. U just called n woke me up!
 
Jag sa inte det där till han. Mer en eftertanke lol. Fast jag klagar inte. Jag vill att han ska ringa. Han är den enda som faktiskt får ringa mig så sent.. Hade det varit någon annan så hade jag dödat dom.
 

06-09-12 00.44

 
Tiden flyger förbi så snabbt. Önskar ni inte att ni hade haft den fjärrkontrollen i Click? Tänk om man bara hade kunnat pausa tiden, spola tillbaka eller spola förbi. Jag tittar tillbaka på mitt liv idag och inget ser ut som det gjorde för ett par år sen. Alltså INGET. Inte ens jag fungerar som jag gjorde då.
 
Nya människor i min omkrets, ny livsstil och en helt annan människosyn. Det tog mig hela 20 år att vakna upp. Hade jag kunnat spola tillbaka tiden så hade jag ändrat på vissa saker jag gjort. Jag hade nog agerat på ett annorlunda sätt. Dom säger att man aldrig ska ångra saker och istället ta till sig det. Men det citatet stämmer inte. Att ångra något är mänskligt och det är något man ska göra. Man ska ångra det som är fel, ta till sig det, acceptera det och gå vidare. Alla felar. Försök förstå vad du själv gjort för fel och varför saker blev som de blev. Det är så man växer som människa. Acceptance people. Hur bra mår man av att hänga sig vid en händelse? Vad det än är. Jag hatar inte på någon. Jag har släppt mitt förflutna och detär minnena jag har kvar. Letting go, even if it hurts, doesn't mean you have to let go of everything. You just have to let go of the person but the memories, it will always put a smile into your heart. And be glad that once in your life this person made you happy even if it was just for a while. Vet ni vad jag hatar mest? Jag är den personen som alltid kommer bry mig om dig, vad som än hänt tidigare. Om jag en gång brytt mig om en person så kommer jag alltid bry mig om dem.

04-09-12 13.46

Jag mår suveränt och jag hoppas på att ni mår lika bra. Vem det nu än är som läser det här. Jag var för trött för att skriva här igår. Jobbade till nio och sedan promenera jag hem då jag hade en uppsats att jobba på. Jag är fortfarande inte helt klar.. Efter det tog jag en dusch och sen la jag mig i soffan och vänta på hans samtal.
 
Vi hade en del att prata om. Det finns inte något som är jobbigare än distans. När man är för långt bort från något man egentligen vill ha hur nära som helst. Det som skrämmer mig är hur mycket man egentligen kan sakna en person. Jag vill bara att dagarna ska gå snabbt och att kvällen/natten ska komma cus talking to him is my favorite part of my day. Hade vi inte haft ett starkt psyke så vet jag inte vart vi hade stått idag. Eller det är nog han som har ett starkt psyke då jag alltid varit svag när det kommer till sånt. Jag hade redan spårat ut om jag hade varit med någon annan och det kan hela Helsingborg intyga. Men det är något med han. Han är stabil och han stabiliserar mig. 2 år är inte lite. Men vi klarar det och det här är snart över. Allt är bra, vi är bra.
 
Till Medina som fråga vart min blus är köpt : Den handla jag på H&M/Stockholm i maj någon gång. Vet inte om den finns här.
 
Nu ska jag ta något att äta och sen blir det jobb till nio.
 
 

03-09-12 11.41

Igår höll jag mig hemma då jag plugga psykologi. Städa, duscha och sen la jag mig i soffan för att titta på Real Madrid - Granada matchen. Då jag numera skriver för Real Madrid Sverige så kommer jag inte uppdatera så detaljerat om fotboll i min egen blogg. För att komma till RMs blogg tryck HÄR.
 
När matchen var slut så satte jag igång en film. The Lucky One med Zac Efron och Taylor Schilling. Filmen var.. Helt ok. Förväntade mig att den skulle vara mycket bättre än vad den var/är. Allt i filmen hände på en och samma plats och ja den var bara inte så jätte bra.
 
Vid ett tiden la jag mig i sängen för att försöka sova. Har lagt mig vid 4-5 de senaste veckorna så hade sjukt svårt för att somna. Gick upp minst fem gånger under natten. Vi får hoppas på att det går bättre idag då.
 
Väntar fortfarande på min bok som CDON ska skicka. Vart fan är den? Nu ska jag upp och göra v mig och sen blir det jobb vid tre. Slutar vid nio och sen blir det att en barndomsvän kommer förbi då hon har en super hjärna och jag behöver låna den för att avsluta min uppsats. Skriver nog mer inatt.
 


02-09-12 18.40

 
För ett tag fick jag en kommentar som var musikrelaterad. Först tänker jag säga tack för att du uppskattar min musiksmak och visst kan jag lägga upp lite mer musik. De låtar som finns här under är rätt så nya och de är låtar som min spotify spelar upp dagligen. Som ni kan se så är 50 tillbaka med ny musik och att han valde att samarbeta med drottning Alicia gör hela saken super. Big Sean levererar som vanligt, ni har tre utav Ne-Yos nya låtar som bla Lazy Love (18 års gräns på den) och Think Like A Man där han gjort ett fint samarbete med Jennifer Hudson och Rick Ross. John Legend med Ludacris. Tyga med NY fräsch musik, ren poesi enligt mig. Där har ni även Faded som påminner lite om hans senaste hitt Rack City.
 
Jag spara Kirko Bangz till sist då jag vet att det inte är så jätte många som känner till han.. ÄN. Han är super duktig och han har en sjukt härlig röst. Drank In My Cup är en utav mina favoriter och sen har ni hans NYASTE låt bad habits (cover på Maxwells låt) .
 
 
50 Cent ft Alicia Keys and Dr Dre - New Day
50 Cent - Aint Gonna Lie
 
Big Sean - Don't Tell Me You Love Me
Big Sean ft Lupe Fiasco - Wait For Me
 
Bow WoW - In The Club
Bow WoW - Boy or Girl
 
Ne-yo ft Jennifer Hudson - Think Like A Man
Ne-yo - Let Me Love You
Ne-yo - Lazy Love
 
John Legend ft Ludacris - Tonight (Best I Ever Had)
 
Kirko Bangz - Drank In My Cup
Kirko Bangz - What Yo Name Is
Kirko Bangz - Bad Habits
 
Tyga - Careless World
Tyga - Do It All
Tyga ft Big Sean - Im Gone
Tyga ft Lil Wayne - Faded
 

02-09-12 04.57

Oj någon verkade störa sig på att jag alltid skriver att jag ''mår sådär''. Bara för att jag väljer att skriva ''sådär'' så behöver det inte betyda att jag inte mår bra. Jag kan va trött, oroad över något eller så mår jag helt enkelt bara ok. Vilken människa kan påstå att de mår super BRA 24/7? Man mår oftast ok tills det kommer något att må bra av. Kan ge dig ett exempel här ifall du är lite slow.
Jag mår endast super bra när jag har något super bra att må över. Men det betyder inte att jag går runt och är ledsen under mina vanliga vardagar, utan jag mår helt ok. Get it?
 
Så ja. Just nu mår jag super bra haha. Var och hälsa på min moster som idag kom hem från sin libanon semester. Min mormor hade skickat med en jätte fin pyjamas, libanesisk chips och ett cigarett paket. De här cigaretterna finns inte i Sverige, rökte dom när jag bodde där. Problemet är att jag försöker att låta bli att röka och det har hållt ett tag nu. Vet, skit stolt. Pratade precis med han. Måste ha mitt godnatt samtal liksom. Nu ska jag sova.
 
Min mosters son Adam, skit söt. Han liknar mini Tarzan med sitt hår.