22-09-12 05.01

Det har hänt så mycket den här veckan. Helt sjukt haa! Det är många som klagar på att jag inte uppdaterat, sorry.
 
Jag har aldrig tidigare i mitt liv vunnit något men i torsdags så vann jag en super grym digitalkamera på jobbet. Den nya FujiFilm F600 och den tar as fina bilder. Har endast tagit test bilder med den men flitigt kommer den användas.
 
Idag har Anita, Felicia och jag haft en tjejkväll här hos mig. Vi behövde mysa, ta det lugnt och bara varva ner. Skratta så jag nästan kissa på mig. Vi är inte normala.. Men jag älskar det. Vi prata om en massa. Felicia har ju flyttat till Göteborg så blir nog att vi kommer bege oss dit en del nu i fortsättningen.
 
På tal om att bege sig.. Jag åker till Stockholmfredag och stannar där i ett par dagar. Det kommer vara super kul att träffa Pretty och sen har vi han. Att bara få ligga där vid hans sida, se han på riktigt och bara ha han där. Inte genom någon data och inte genom telefonen utan på riktigt.
 
Har beställt hem lite saker från Nelly. 2 par skor, ett par jeanse och tre par tröjor. Har även äntligen fått hem Elie Saabs parfym! Dom hade precis lanserat den när jag var stog i Beiruts flygplats i väntan på flygplanet till Sverige förra sommaren. Jag gick in i parfym affären bara för att lukta på den lite snabbt och jag har haft den i huvudet sedan dess. Nu är den min och jag älskar den. Kan visa er kameran idag och imorgon kan vi ta resten.
 
 

Kommentarer
Linda säger:

Kul att du vann kameran, och kul att du åker till Stockholm igen :)

2012-09-22 | 23:35:19
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback