23-02-13 04.27

Jag har haft så mycket att göra så att jag knappt haft tid för något eller någon. Fullt med tankar i mitt lilla huvud haha. Jag saknar den tiden då man inte hade så mycket ansvar. I helgen ska jag försöka göra tid för mina vänner då jag inte träffat dem på ett par dagar
 
Egentligen så har min värld kretsat runt han under dessa dagarna. Hade han inte ringt mig under en hel dag så vet jag inte hur det hade varit. Jag kan inte få nog av han.. Efter snart tre år. När jag vill glömma allt annat så behöver jag bara höra hans röst. Vi har en egen värld och annat än vi finns inte där. Det är så enkelt för mig att skriva ner saker men så svårt för att säga dem rakt ut. Han gör en stor del av mitt liv och jag uppskattar honom väldigt mycket. Han är min bästa vän.  
 

12-12-13 11.31

Min helg var bra. Åkte iväg till Stockholm i fredags och kom hem i söndags. Finns inget bättre än att vakna vid någon man tycker om. Var ute och åt, umgicks osv. Vid ett par tillfällen hann jag träffa mina vänner bla Sandra som jag träffa lite under fredagen. Vi var och åt på Underbar. Helt ok, gillade inte deras mat men stället var jätte fint. Annars var han typ mina dagar. 
 
 
 

08-02-13 07.05

Gick upp vid 06:00 och nu sitter jag här med mitt kaffe. Mitt tåg går från Lund vid halv tio och jag är framme i Stockholm vid halv två. Jag ska äntligen till min tvilling själ och jag ska bli kramad om nätterna. Han är verkligen min bästa vän och när jag är med han så glömmer jag bort världen. Ingen annan finns då. 
 
Jag vill hinna ladda ner någon serie som jag kan titta på när jag sitter på tåget.. Men vilken då? Jag får lösa det här innan jag beger mig haha. Har jag tid så skriver jag.
 

06.02.13 15.08

Fyllde 22 år igår. Helt ok. Har praktik genom skolan just nu så det är det jag sysslat med dessa här dagarna. Var uppe på Väla i söndags och shoppa lite. Jag var inne i vartenda affär för att finna ett par snygga tröjor men fann inte något sådant. Åkte i alla fall hem med ett par skit porriga skinbyxor, ett par nya vardags skor, smink, underkläder och sen handla jag även med lite produkter till hud och kropp.
 
Som jag nämnde i förra inlägget.. På fredag åker jag iväg till Stockholm. Äntligen. Ska vara med min baby från fredag till söndag och sen ska jag åter igen åka tillbaka hit. Helsingborg, alltså. Kommer även träffa min bästa vän Pretty när jag är där. Det här kommer nog ske fredag kväll. Varit lite hängig idag. Har inte fått min behandling på snart 2 månader, jag är trött samt sjukt nervig av mig. Kommer att få den runt den 18 och det är en bit dit. Allt irriterar mig och jag har svårt för att koncentrera mig. 
 
Köpte hem brazilian hair igår. Har använt indiskt under alla andra år och vill testa på något nytt. Ska sitta och sy in klämmor då jag inte vill använda mig utav vax elle lim. Det sliter på håret bara. Kanska kan visa det sen.
 
Concealer från Max Factor (Mastertouch 309), Fit Me 250 från Maybelline, Flex tip eyeliner 80 från Isadora, en eye shadow (65) box från Isadora, en ny smokey brush och en kajal penna från L'oréal. 
 
Ett par snygga byxor från kollektionen ''soaked in luxury'' och ett par skor från Scorett.
En box från body shop med mina favorit produkter från dem och sen en Eco Olive care bag.
 
 

03.57 04-02-13

Det var ett bra tag sen jag skrev här nu. Men har så många tankar i huvudet som jag inte kan diskutera med mina vänner då alla i mitt umgänge är olika och har olika intresse. Jag kan inte sluta tänka på vad som händer runt om i världen. Jag vet inte varför jag fungerar som jag gör. Men världen finns i mitt huvud. Hade jag kunnat ändra på världen så hade jag ändrat på så mycket.. Jag hade först och främst vridit tillbaka tiden till Hitlers tid. Jag hade gjort han maktlös och judarna hade inte fått gå igenom det de fick gå igenom. De hade fått bo där de vill bo. Afrika skulle inte vara fattigt och rent vatten skulle finnas över allt. Inget land skulle få vara fattigt. Demokrati skulle finnas jorden runt. Det skulle vara fred i hela mellan östern och att arabländerna istället samarbeta istället för att jobba emot varandra. Palestina skulle stå på kartan och landet skulle byggts upp igen. Man skulle inte veta vad krig var. Ordet skulle inte finnas i ordboken. Inga sjukdomar, ingen tidigt död och inget lidande. Jag klarar inte av att titta på nyheterna då jag blir förbannad. 16 soldater dödade i Libanon, UNICEF förlama en hel by i Afrika och försökte tysta ner det, Krig i Syrien, Krig i Egypten osv. Det slutar aldrig. Jag önskar att jag hade kunnat få allt att sluta. 
 
Har praktik hela veckan förutom på fredag då jag får min behandling på morgonen och efter det åker jag till Stockholm. Ska vara där över helgen. Ska vara med han och ska försöka hinna träffa både Sandra och Pretty. Var uppe på Väla och handla lite fint. Kan visa det imorgon innan jag går iväg.