04-06-13 21.41

Mötte upp han vid centralen och sen så tog vi oss till Helsing där vi åt middag. Maten där får 4/10 men servicen får 10/10. Väldigt trevlig personal. Efter det gick vi ner mot hamnen och sen så satte vi oss på Hauffes mini-uteservering och åt glass. Ska ni ner till Helsingborg i sommar så är det där ni ska äta glass. Ni kan även finna en utav Hauffes (tryck på namnet för att få upp adress) glassbar uppe på Väla. Då klockan inte var så mycket när vi var klara så bestämde vi oss för att promenera ner till SF och titta på fast to furious 6. Vilket faktiskt visa sig vara ett rätt så bra beslut. Filmen var bra och har ni inte sätt den än then do it! Tycker om tjejer med vapen och bilarna behöver vi inte ens diskutera. Dock så är jag inte så förtjust i någon utav killarna på just det sättet. Antagligen är de för muskliga eller inte min smak bara. Resten utav natten satt vi inne och drack vin och invänta en basket match som han ville se på. Var så trött att jag somnade, men blev väckt var 30de minut av att en 90 kgs människa slängde sig på mig av lycka för att det gick bra för laget. Mina revben gör ont idag but its ok. Det var värt det haha.

 Han åkte hem idag och nu sitter jag ensam här hemma och tar det lugnt. Har varit igång hela dagen i och med att jag tar examen imorgon och det pirrar i magen. Jag vet inte under hur många terminer jag släppt tårar över att jag känt att det varit för mycket för mig. Jag är den människan som oftast ger upp. Eller jag var. Jag kunde påbörja något och aldrig avsluta det. Imorgon har jag min sköterskeexamen i fickan och det känns bra. Overkligt men bra.

Ibland måste man bjuda på sig själv och det är exakt det jag tänker göra nu. Anita grät av skratt. Det här är min nya vinnar/lycka/detgårbranu dans och koreografin var väldigt svår som ni ser. Ni måste sätta upp håret för annars blir det inte rätt. Och befinner ni inte er i ert gamla flickrum med posters uppe så glöm det. Det blir inte rätt då. Examen imorgon då.


Kommentarer
Sejla säger:

Fy faan vad nice!! Bra jobbat gumman! E stolt över dig :)!! Fira mer i helgen!!!!!!

Svar: längtar!! helg nu tack.
Natalij R

2013-06-04 | 23:04:22
Linda säger:

Lät som om ni hade det bra :)
Grattis på examen! :)

Sv: Tack så mycket!
Jadå :)
Kram

2013-06-06 | 19:44:05
Bloggadress: http://thepainoflove.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback