16-06-13 13.48

Vilken underbar morgon. Vakna upp av att solen sken mig i ansiktet, duscha, laga ihop en egen frukost och satte mig ute på altanen. Med kaffe i handen tog jag mig tid att snoka inne på TMZ lite. Grattis till Kimnye! Deras dotter har äntligen anlänt och jag kan inte vänta tills den första bilden på flickan är såld då jag vill se henne.

Älskar The Kardashians då de faktiskt uppvisar sitt riktiga jag i serien. De låtsas inte vara någon annan inför kameran och därav mega hatade jag Kim till serien nådde säsong 7. Tyckte att hon var så högfärdig mot sina egna syskon, ansåg sig vara bättre och sen de med att hon grät hela tiden. Ok, hon gjorde det i avsnitt 2 på säsong 8 som är igång nu men den här gången hade hon a good reason. Mot säsongens slut (7) växte hon en del i mina ögon då hon uppvisa en viss mognad som hon tidigare inte gjort. Kanye gjorde enligt mig Kim bättre.

De säger att människor oftast mognar när de uppnår en viss ålder men jag tror inte på det. Jag tror att alla människor har en tvilling själ och när man äntligen möter den här människan så förändras allt. Den här människan får dig att växa och se saker på ett annorlunda sätt. Den här människan kommer att göra dig bättre.

 
 

 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback