21-06-13 08.35

Min mamma är både född och uppväxt i den muslimska delen utav Libanon. Hon kom till Sverige när hon var 19 och hon fick mig när hon var 25 år. Som alla i Helsingborg vet så uppfostra min mamma mig och min syster på egen hand och vi har aldrig haft någon pappa hemma. Under min uppväxt så medverka både jag och min syster i kyrkokören under julen, vi pyntade granen, vi måla påskägg där hemma och vi gjorde sommarkransar. Min mamma arbeta från klockan sju på morgonen till klockan sju på kvällen och då vår skola slutade vid två så var vi inskrivna på GA kyrkans församlings fritids. Våra fritidsförståndare arbetade för svenska kyrkan och jag spenderade min uppväxt där.Har än idag kontakt med vissa ifrån peronalen som tex prästen i församlingen.

Det här är vad jag har växt upp med alltså. Min mamma skicka ner mig till hennes familj nere Libanon när jag var 12 då hon ville att jag skulle lära mig lite om hennes religion. Ett år senare kom jag tillbaka till Sverige och bestämde då mig för att bli döptSofia Albertina kyrkan blev det och jag mår bra in i själen. Det här är min religion och visst händer det att jag syndar.. Men vem gör inte det? Att snacka skit och döma är också att synda. Slå upp det. Står i både bibeln och koranen. Till den som ständigt frågar om min religion: Jag skrev ner det du behöver veta. Har tidigare nämnt att jag inte alltid kommer ge er svar på exakt alla era frågor. Jag ger er de svaren jag vill ge er då jag vill bevara vissa saker utanför bloggen och det får ni respektera. Men sen är det kanske bättre att jag ger er svar än att ni går runt och spekulerar på saker och sedan drar egna slutsatser till hur och varför. 

''I believe that we are who we choose to be. Nobody is going to come and save you. You've got to save yourself. Nobody is going to give you anything. You've got to fight for what you want. Nobody knows what you want except you, and nobody will be as sorry as you if you don't get that.''


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback