18-03-13 04-13

Jag har så mycket på min tallrik just nu att jag inte riktigt vet vad jag ska fokusera på först. Borde egentligen sova då jag måste upp vid nio imorgon. Ska iväg till sjukhuset vid elva då jag ska träffa min läkare för att diskutera min fortsatta behandling. Kan bli att jag får byta för femte gången. Jag håller tummarna på att den nya kommer fungera bättre än den jag har haft nu. Efter det ska jag iväg till skolan för att närvara på en föreläsning och sen har jag fyra uppsatser att skriva klart den här veckan. Vid 3 måste jag vara tillbaka i stan då en vän behöver mig. Efter det kommer det bli att jag går iväg till gymmet och sen hem. Stress-dag imorgon alltså. 
 
Ska närvara på en rättegång om två månader. Jag kan inte sluta tänka på det då jag har blandade känslor inför det hela. Vad det handlar om kommer jag inte gå in på här men det är lite utav vad jag har på den här tallriken just nu. Något annat som jag har på är han. Yumie, haha. Nej men. Han är min bästa vän och jag vill ha han där. Jag är taskig, negativ, dramatisk, kan vara feg ibland, säger/gör saker utan att tänkta mig för innan och jag är jag. Jag kan mina egna brister ser ni och han kan dem bättre än mig. Han är inte rädd.
Men jag tycker om det.
 
Nu måste jag sova så att jag kommer upp imorgon. Kan hända att jag skriver imorgon igen. Valde att lägga upp en bild på Khloe och Lamar för att jag är kär i dem. De har världens finaste relation till varandra. Hon tar hand om honom och hon finns där för honom. Hon tror på honom och han gör allt för att hon ska vara glad. Han är hennes husfriend. Husband och friend för er som inte förstod. Han är hennes bästa vän och tvärtom.
 
  

11-03-13 04.10

Blir förvånad över att ni fortfarande besöker min blogg i och min dåliga uppdatering. Trots att jag är så frånvarande så kommer jag alltid att komma tillbaka hit. I fredags var jag och shoppa lite och igår var han här. Åt, prata och umgicks och sen så fick jag även vakna upp vid hans sida. Tidigare har jag inte förstått vad som va så speciellt vid att vakna upp vid någon.. Att bara ha någon right in your face så fort du öppnar upp ögonen. Men jag tror att jag förstår det nu. 
 

08-03-13 04.09

Jag har pluggat i 2 hela veckor nu. Är så jävla trött hela tiden men allt blir lugnt igen imorgon. Imorgon ska jag iväg och shoppa då jag vill ha något nytt i skåpet. Får se vad det blir. Han kommer hit på lördag och jag typ längtar. Finns inte så mycket att göra i Helsingborg.. Men det behövs inte, haha. 
 

02-03-13 04.10

Har bara varit hemma och pluggat den här veckan. Blev en lugn fredag. Varit med familjen och sen var jag på besök hos en vän. Skönt och få den egen-tid som man behöver men imorgon blir det ut. Han kanske kommer ner hit nästa helg.. Jag vill att han ska göra det. Det var någon som fråga om det var svårt. Ja, det är svårt. Men vill man att något ska går det.
 
 
Rihanna har designat en klädkollektion för River Island och den går att köpa hem den 5 mars. Jag tittade igenom bilderna som hon la upp på sin sida och det finns ett flertal saker som jag måste ha därifrån. Hon gjorde ett bra jobb. Designa kläder som man faktiskt kan ha och vill ha på sig.
 
Rihanna for River Island kollektionen: