05-10-13 23.48

Var bjuden på middag hos min mor tidigare idag. Hade en tvätt tid att passa vid klockan fyra men den glömdes bort då min moster och hennes barn gjorde mig och mamma sällskap. Det fick gå för den här gången då jag konstigt nog hade saknat min moster. Jag brukar aldrig sakna min mammas sida utav familjen då jag inte har haft någon bra relation till dem under mina tonår. Men just idag.. Ja, just idag ville jag bara ha min riktiga familj vid mig. Tog en PW igenom Jordbodalen med mitt Bailey och mitt paraply vid åtta då jag behövde rensa mina tankar. Det är hemskt att man ska behöva känna att man nog ska börja prioritera sig själv. Själviskt men bra.
 
Kissland fan? Click here. Hans röst är magi. Jag är beroende utav The Weeknd.

05-10-13 04.03

Klockan är redan fyra på natten men för mig känns den som ett-två. Haft Branko, Sejla och Anita på besök från nio till tre på natten. Ja, nu vet ni vad jag fortfarande gör uppe. Det har varit en väldigt händelserik dag med både tårar och skratt och jag kan inte säga mer än det här.. Jag är tacksam för de vännerna jag har och jag önskar mig inga andra. De är var och en unika på sitt sätt.
 

04-10-13 14.37

Banyan Tree Resort i Mahé, Seychelles (Afrika) Dröm semester. 

 
 
 

03-10-13 12.28

Vaknade, åt frukost, var ute och sprang, duschade och nu sitter jag här med mitt goda kaffe. Har dragit ner på mitt drickande men en kopp då och då kommer ibland. Can't help it
 
TBT! Saknar min hårfärg.

02-10-13 21.51

Jag har väntat på det här ögonblicket sen Rihannas album Unapologetic släpptes och jag fick höra Pour it up for the first time.
THE VIDEO IS FINALLY HERE!
 
Hon är super het och videon är spektakulär. Jag hoppas på att ni kan se den här under utan att behöva logga er in på ert YouTube konto.. Aa, man måste tydligen vara 18 år för att se den vilket jag tycker är överdrivet.
Den är inte så farlig.
 

02-10-13 13.02

Godmiddag darlings. Gick upp vid sex då jag skulle jobba ifrån sex till tio och efter det plockade jag upp min lunch på Tzatziki innan jag begav mig hem. Lämnade maten och sen blev det en springrunda med Bailey. Måste handla hem ett par nya träningskläder/skor idag och därför ska jag in till gamla stan senare. Min hubby är grym då han har gjort ett tränings samt ett matschema åt mig som jag nu följer. Träning idag då.
 
Har för mig att Sejla kommer på besök ikväll och förhoppningsvis Tim. Vi planerar alltid och sen så zippar vi varandra. Men inte idag! För idag blir det lasagne. 
 
Rihanna for Glamour nov 13! Nej, hon är inte för smal. Jag själv anser att hon aldrig sätt bättre ut.
 
 

02-10-13 01.42

Ska strax hälla i mig soppa då jag fortfarande är förkyld. Tog en pw ner till hamnen med Bailey någon gång vid sju idag och efter det promenerade vi hem till Sejla som bor ett stenkast bort. Hon bjöd på god middag och hennes kusin Ado gjorde oss sällskap. Vi diskuterade allt som händer ute i världen just nu. Det här med mannen från Skåne som beställde våldtäkter på filippinska barn medan han tittade på det genom cam, änkan som gifte sig med sin avlidne mans bror (de båda låg bakom mordet) och sen det där med gruppvåldtäkten på den 15 åriga flickan där alla inblandade friades p.g.a. att det inte räknades som våldtäkt för att hon tydligen inte kämpade emot (hon var självklart rädd vilket vilken idiot som helst hade förstått).

Vi lever i en sjuk värld tyvärr och våra lagar gör mig illamående. 

Jag saknar min Goshi. Ingen kan få mig att känna mig lika viktig som han gör. Tar fram min gay sida nu. Ber om ursäkt till de som är det och jag menar inget illa med det. Ett internt skämt bara. Jag tänker äta upp min mat och fortsätta med att sakna den här varelsen nu. Distance means so little when someone means so much.