20-09-13 14.38

Jag har börjat vakna så tidigt och det stör mig. Varför? Jo, för att det är tråkigt! Hoppas in i duschen, klär på mig och sen så går jag en runda med Bailey. Efter det blir det frukost och sen sitter jag där ensam med min kaffe kopp. Jag kan inte ringa någon då de flesta antagligen sover eller befinner sig på jobb/universitet. Jag vill inte vara timanställd! Jag vill inte bara bli inkallad då och då. Tyvärr så är det så när man är ny inom vården vilket jag inte hade räknat med. Har för mig att man ska ha arbetat sig upp till 750 h innan man erbjuds en fast tjänst och jag kämpar. Funderar starkt på att ta mig an ett extra jobb inom vården. Det får nog bli så.
 
En ny höjdpunkt i mitt liv är att.. Min bestie Anita är tillbaka ifrån Luleå. Hon kom tillbaka för två dagar sen och då åkte hon direkt hit. Vi umgicks från klockan ett till klockan elva på kvällen och det kändes så overkligt men bra. Super bra. Vi åt lunch, tittade på film, lagade middag tillsammans och sen så kom hennes tvilling bror Zlatan på besök mot kvällen. Jag är kär i människor som kan få mig att skratta. De här är mina favorit tvillingar. 
 
Ska strax göra mig själv i ordning då jag ska iväg till Skatteverket för att fixa med lite papper. Får nog vänta ut regnet då det bokstavligt talat öser ner. Det låter nästan som hagel men jag vet inte. 
 
Bilden är tagen i Uppsala:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback